30 maj del 2

TITTA! :D Helgens väder, jag som bara jobbar lördag kväll ska ligga ute hel förmiddagarna!


30 maj

Jag har ju ett par veckor nu känt bebisen röra och sparka endel i magen, men mest nede i magen liksom, nu idag, precis nyss kände jag att den sparkade uppe vid sidan av naveln! Det kändes ganska tydligt, så jag drog upp tröjan och kolla på magen och då kunde man se hur de buktades utåt, alltså de låter kanske töntigt, men jag vart så glad, kände världens lyckorus :) satt här och log för mig själv! så härlig känsla, jag älskar du lilla i magen ♥

29 maj

Grattis på morsdag :)


puss puss

28 maj del 2

Vilken sleepy dag det har varit idag, sov helt till 15:30 och var vaken till ca 19:30 då somna jag om igen och vakna för en liten stund sedan..så nu hoppas jag att jag är lite pigg till inatt :) Har på min vakna tid hunnit få hem dom 4 första avsnitten av Glee, alla säger ju att det ska va så himla bra, så ska testa imorn tänker jag :)

Igår kväll var Johanna här och vi gjorde mat, grillade lax, biff, majskolvar och så hade vi bakad potatis, fetaost, avocao och skagenröra, en salig blandning med gottigt för magen :) Till dessert blev det ... tada;



sen en bild till, var inne och läste på min gamla blogg,
där hittade jag dom här finingarna!
Patrik och Kira :)


28 maj

Birdy - skinny love






27 maj del 2

Sitter här med färg i håret, hade typ 7 decimeter utväxt oppe i hövve, så snart är den borta :) Har plockat massa på badrummet också, för när vi flytta hit så bara kasta ja in allt i badrumsskåpet, alla nessesärer, smycken, lotions, hårprudukter och massa andra grejer, så de var kaos kan man säga, de är väl inte helt perfekt i skåpet nu heller, men snokarna som snokar badrumsskåp får iafl lite lättare och se va som finns där inne :) ja har också fått upp dom smycken jag använder mest på mitt smyckes träd så de känns bra! Hittade även en body lotion från the body shop som jag fick av patrik när han var i göteborg, den har nog också bara åkt in där av farten och var helt bortglömd!




nu är de nog dax och skölja ur färgen, damsuga och plocka ur diskmaskinen så är jag redo för ingenting? resten av kvällen :) el just de, jobb var de ja.. puss puss

27 maj

grattis min stora lillasyster :)
Du är fyra år yngre än mig och nu fyller du 19! De känns lite konstigt eftersom jag inte känner mig mer än 20, känns som om ja stannat där :) Aja, jag vill önska dig en bra dag, men framför allt ett KRYA PÅ DIG! Hon var nämligen hos läkarn igår och fick beskedet kötelfeber .. passande till balen imorgon och studenten om 3 veckor, alla studentskivor, studentveckan och allt som hör till! En sak som är säker är att jag vet att oansett hur dålig du är imorgon så kommer du lysa som den lilla stjärna du är! ♥ och jag kommer tänka på dig! puss puss älskar dej och saknar dej! du kommer va finast av alla!

260506

Vet inte hur jag ska kunna beskriva känslan med rätt ord för att få fram de jag känner just nu,

jag är så otroligt glad över att ha fått uppleva allt som vi har upplevt tillsammans!

Det har verkligen varit den bästa tiden i mitt liv och nu vill jag bara ga meeer!

Älskar dig Patrik :)


25 maj

jag har gjort något dumt! bestämt med patrik att vi inte ska äta godis fram till semestern, varför gjorde jag de? nu skriker min kropp, den skriker choklaaaaaaaaaaaaaad!! men de är ju förbjudet, och nu när den har förstått de så skriker den twisteeeeeeeeeeeeeeeeer, ni vet den där randiga isglassen, den som hette spirello när man var ett litet flickebarn.. mmm, gud vilket gott ord, spirello!


men den glassen finns ju inte i Norge, och jag vet inte ens om man får äta glass? ååå varför är jag så söt sugen?! kan man utnytja att man är gravid i den här situationen och säga att man fått cravings på choklad el isglass ? :D stackars mig!

24 maj

för nästan precis en timma sedan gick jag upp ur sängen för andra gången idag, på den timman har jag damsugit, tvättat, hängt tvätt, torkat av på badrummet, duschat, kokat ägg och ska strax äta ägg :) ganska efektiv ju!

förut idag när jag hade några vakna timmar så ordnade jag med ett nytt abonnemang till telefonen .. just nu har jag kontant kort och de fyller jag väl på sån cirka en gång i veckan med 100 el 200 och tycker inte att jag ringer speciellt mycket?! vart försvinner pengarna .. nu tog jag som sagt ett abonnemang, med Libera. Då kan jag ringa 500 minuter till norden, 500 minuter inom norge och 500 sms :) då betalar jag 349,- så homla mycket bättre!! och så kan jag bara gå in och ändra om jag vill ha mer el mindre minuter ... så nu väntar jag på mitt nys sim kort :)





23 maj

Imorse när jag kom hem från jobbet så hade jag så sjukt ont i ryggen så jag gick och la mig med en gång, vakna igen vid 12:30 tiden och kunde inte somna om, ryggen var bra och jag gick upp och åt frukost :) kolla min lilla runda på datorn, sen tog jag på mig lite kläder och gick ut och gick en sväng, skönt med spotyfy i öronen, så glad att jag har de på telefonen nu :) sen när jag kom hem så la jag mig i sängen och kolla lite BB och sen sov jag som en stock igen... fram till klockan 19!

Nu har jag lagat mig lite mat, ris och kyckling gryta.. duschat och nu ska jag bara sitta i soffan och vänta på att paradise hotel börjar :) sen blir det jobb inatt igen..


den här klänningen köpte jag för nån vecka sen på Bikbok 249,- ..
tänkt att jag ska ha den på min systers student den 17 juni :)




22 maj del 2

ligger i soffan med datorn i knät, min egen dator som jag nu fått tillbaka efter att den fick sa en turn i källargolvet :) patrik ligger brevid med "sin" dator och leker dj på spotify :) Vi har precis sett en film, due date.. den var riktigt bra, en sån där film man får lite panik av för allt som inte får hända händer och de är knappt med tid :)

i helgen har vi haft Patrik's familj här,  det har vart jätte mysigt :) har bara gjort trevliga saker och faktiskt haft ganska tur med vädret, idag åkte dom hem och då kom regnet, regnat hela dagen! så de är liksom verkligen film och mys väder, så de blir soffan hela kvällen tills de är dax för jobb kl 23, då har jag 8 nätter framför mig innan de blir ledigt igen!  vi hörs!

22 maj

Legat i sängen alldeles för länge denna morgon, så nu ska jag upp och äta frukost, magen börjar kurra i samband med att jag öppnar mina ögon på morgonen och får den inte mat då så hotar den med och kasta upp gårdagens mat :b så det är väl bäst och lyssna! Men jag återkommer senare! Puss

19 maj

nu börjar kläderna sitta tight på riktigt, fattas ett par centimeter både här och där! om det i vanliga fall tar tid för mig och välja kläder och de behövs 58 byten för att de ska kännas bra så kan ni tänka er vad det gjort idag? är nu iafl redo för en dag med Johanna och vi börjar på Jessheim's Storsenter!

Här bjuder jag på dagen's outfit/tjockis :)



puss

18 maj

så dålig jag är på att skriva här, men de kommer, kanske kanske imorgon!? puss

11 maj

Gokväll!

Idag har det varit full fart hela dagen nästan, började med ett besök på Ikea med Patrik och Robbbin :) Vart endel i vagnen, hittar alltid massa fint som man igentligen inte alls ska ha, men de är ju bara kul! Efter första svängen tog vi en lunch med svenska köttbullar och lite fika .. sen var vi redo för undervåningen där man får plocka själv .. betalade och åkte hem, eller hemmåt, tåg en sväng förbi affären och fyllde upp kylen lite :)



Sen i eftermiddag har patrik jobbat och jag har skruvat och plockat här hemma, så nu ser de helt ok ut! Har hunnit med en powernap och ett lut i soffan med Paradise Hotel och jordgubbar :) Ska snart börja med lite mat, jag har tagit ledigt inatt för att jag skulle kunna styra här hemma så patrik och jag ska ha myskväll, på menyn är de potatisgratäng, pepparbiff, pepparsås och en stor sallad :)

lite av vårat nya hem;







10 maj

Nu sitter jag i nya lägenheten, patrik's och min :) Har fått de mesta på plats men fortförande endel kartonger och påsar som bl.a ska ner i källarn .. men annars är de mesta upppackat. Ska åka till Ikea imorn och köpa en tvbänk, tv bord, matta och sen lite små grejer..

Idag slutade jag jobba kl 07, åkte hem och sov nån timma och sen åkte vi hit och ordna de sista med kontrakt med hyresvärden och fixa internet. Sen packa vi in allt från bilen :) efter de var jag så jäkla hungrig och trött så det blev mat med Bård och Johanna på Mirabell :) Dom har sen även hjälpt oss hela dagen med och bära säng och packa upp och så. När klockan slog 3 skulle Patrik till jobbet och jag skulle sova var tanken eftersom jag knappt sovit och ska jobba inatt igen, 1,5 timmar fick jag sova, yeees! Kommer va lagon trött i huvudet kan jag tänka mig.

Imorn blir de Ikea och flytta ut de sista ur våran gamla lägenhet, hann inte allt de idag ... nu ska jag äta lite och sen åka till jobbet, puss

9 maj

Uppdatering från en filt på gården :) Vaaarmt! Strålande sol och jätte fint, ligger här med ett glas cola och försöker få lite färg på min bleka kropp, var dålig på att bevara färgen från thailand måste jag säga.

Här ser ni början på färg, gris rosa och tjock :)


I helgen har vi haft något och göra hela tiden, det har vart lite jobb, grillkväll, packning, mys, mer grillning, glass, Oslo tur och endel mer :) härligt iafl! Nu är de min jobb vecka, så de blir massa jobb, vi ska flytta, hinna med Ikea och så ska det städas och ordna så jag tvivlar inte på att den här veckan blir händelserik !! :) Så efter den här veckan så är de bara 6 veckor kvar till 4 veckors semester :) och i morgon går jag in i vecka 21, den där gravidräknaren jag har på sidan stämmer inte exakt på dagen men nästan ;) så nu är de varje tisdag jag går in i ny vecka. Och vet ni nu bara för en liten stund sedan kände jag den lilla sparka, kändes tillomed på utsidan, så hoppas Patrik snart får känna♥

6 maj

liten bebis



Så var dagen äntligen här, det var dax för ultraljud :)
som alla andra som gjort ultraljud vet så var det helt fantastiskt! jag vart helt rörd av och se våran egen lilla bebis, den är ju inte speciellt stor men ändå så utvecklad, organ har redan börjat utvecklats och man kunde se små fingrar och tår :)  gud så fint!

I början var det lite svårt då hon låg med armar och fötter uppe i ansiktet, men barnmoskan buffa lite på henne och tyckte hon skulle sköta sej när hon skulle va med på bild :) och efter lite buff här och där så fick vi bra bilder :) Vi fick massa bilder och barnmorskan var helt underbart gullig! Helnöjd med gårdagen :D

fick ändrar BF datum till den 30/9, så idag är jag alltså i vecka 19+3 :)


4 maj

Jag har läst Katrin's blogg väldigt länge, och den är väldigt underhållande, tycker jag då :) och igår när jag gick in på den har hon lagt ut en bild på sin son Ringo, som jag alltid tyckt varit väldigt lik pappan Bingo! Och med lite mer hår på huvudet och ett par brillor blir dom slående kopier, fast Ringo är lite sötare förstås :D



Patrik kommer snart hem från jobbet, då ska vi börja packa lite :) flyttar ju om typ en vecka! Igår började jag med min garderob, nästan en hel svart soppsäck ska jag nu skicka iväg till barnen i afrika, eller barnen i afrika, blir väl kvinnorna i afrika el dom väldigt stora barnen! Ha de bra, ciao!

3 maj

Nu är de maj och då är de inte okej att det snöar, eller ? Jag trodde Patrik skojade idag när han väckte mig när han skulle till jobbet, men som tur är så är de ju redan borsta och solen tittar fram igen! Vet ni vad jag har gjort idag? Sovit, sovit och sovit! Var vaken någon timme vid 12 tiden och åt frukost och kollade på "Det blir bättre" på TV3´s webtv, har ni inte sett det så kan ni göra det här!
Det här avsnittet är om Magdalena Graaf som berättar om sin tid i ett förhållande med en man som misshandlar henne både psykiskt o fysiskt, och flykten med sin 1 åriga son därifrån. Hon vill få alla som kanske är, kommer och va med om de samma, eller tillomed dom som aldrig komma uppleva det hemska som hon varit med om till att förstå att det kommer bli bättre, våga lämna! Jag har även läst hennes bok, "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" också den var jätte bra!

Kom ett par tårar både under boken och avsnittet på tv 3 play, hon verkar så stark, nu har hon tre barn och ny man :) läste också att hon är gravid och ska få sitt 4e :)



2 maj

Nu är helgen över och ny vecka!
Även om jag har jobbat i helgen så har jag hunnit med en del annat också :) I Fredags eftermiddagkväll när jag hade vaknat till liv och kommit igenom en dusch blev det lite häng på en uteservering med ett gäng vänner och de avslutades med en bit mat på Egon :)

Lördag, då vart de lite valborgsfirande.. vi bjöd hem ännu ett gäng vänner på grill och chill ute i trädgården! Blev grillad kyckling, oxfile och en hel del tillbehör till det bl.a potatissallad, gult ris, pommes, såser och sallad, jag älskar när man har massa olika saker och blanda :) älskar ju mat!

Söndag blev det lite städning hemma och mest chill i soffan innan sista natten på jobb! Kollade Big Brother och jag tyckte nog faktiskt att Sonia var rätt person och lämna även om jag kanske ville lite mer att Katarina skulle lämna, men det vart iafl ingen favorit som fick lämna och de känns ju bra :) Kul att dom fick in pool och grejjer, vilken paradis dom lever i :)

Nu ska jag vara ledig i två dagar, får se vad vi hittar på, patrik ska som vanligt när jag är ledig jobba :p hehe ha de bra, puss