come with me

jag nämde inte de tidigare men jag började min morgon med att spy, ja spysjukan. senare under dagen fick jag bajsa, ja bajssjukan .. nu går de sista på repeat! inte så trevligt, men vad ska jag göra?

jag har iafl legat i sängen hela dagen förutom toabesöken, för att fördriva tiden har jag kollat facebook, alla bloggar, film och nu sista stunden på kvällen kollat på ett program om photoshop.. de verkar ganska kul :) pysslat lite med endel bilder men dom är inte tillräckligt bra för att läggas upp här :p

nu är de snart dax och sova och hoppas man känner sig bättre imorn, men inte de minsta trött! skriv gärna ner de här på ngt bra ställe så ni kan ta fram och läsa vid ett senare tillfälle, intressant liksom!


Here Comes The Sun

mina fina flickor flyttar hem,
jag har bölat hela morgonen! (känslig dag)
men nu när dom har åkt och vi skratta lite innan dom hoppa in i forden känns de lite bättre, för jag vet att jag kommer träffa er snart igen :) 
 
de här 7 månaderna ni varit med mej på jobbet och på fritiden har verkligen varit speciell,
det har hänt så sjukt mycket!! inte alltid varit lätt, men vi har fixat det fint :) nu när jag ligger här
spysjuk i sängen och lyssnar på våran bilmusik som vi tjatat ut så kan jag inget annat än och le :)
gud vad vi har skrattat! tack tjejer.



jag är inte rund ju



mmmmmm va gott med köttboller!!


IM A REBEL, A WRITER A POET AND A FIGHTER

det gick bra in the kitchen :) däremot blev inte patrik klar förens 12 tiden, så vi kom nys hem och känner att de inte riktigt är någon ide att dra till oslo!? Kommer kanske dit strax innan två, så ska man hitta parkering och folket, då är de inte så långt tid vi hinner spendera ... så vi köpte lite godis och cola ist .. ska dra på en film nu :) hoppas ni har en skön rivig kväll, puss!

Benjamin


i love girls

Jobb om några timmar, i köket :p får se hur de går, ska hjälpa kocken.

senare ikväll blir de eventuellt Oslo och fest för Widan B som föller 20 imorn :) imorn fyller även Louise speedwaylollo Svensson 22! så himla stor och stort! de får firas av meg vid ett senare tillfälle :)


hit me hard

jag blev precis lite känslig.. sådär ni vet när man kramar någon som betyder mycket så börjar man gråta för att den är för bra för och va sann! man blir liksom rädd och vakna upp och inte ha de mer .. buhu ..patrik <3 
jag är ledsen också för att tre av mina jobbar kompisar, så mkt mer än jobbarkompisar slutar på hotellet imorn, en drar till viken/gbg och två till borlänge och sen vidare.. de är verkligen tråkigt.

här kan ni läsa individernas bloggar;









mmm

vi koser oss, masse! jag är ett kakmonster och patrik dricker vin och får massage av gammlingarna vid polen <3

tisdag

sista dagen idag typ, åker hem imorn, flyger går 15:00! det har verkligen varit hur skönt som hellst, men nu när man vet att man ska hem så ska de bli ganska skönt och komma hem faktiskt, men jag skippar gärna den dryga flygresan alltså. så segt.

igår var patrik och jag iväg på ett aqualand, haha .. kändes så konstigt, trodde vi skulle va dom enda "stora barnen" men det var vi inte, det var iafl kul :) åkte i deck och de var skitläskigt, sket nästan ner ma. patrik var modig och åkte allt!

idag har vi försökt sola men de har varit dåligt väder så inte så mkt resultat, gjort så gott vi kan för och komma hem lite bruna iafl :) ikväll ska vi ut och äta grekiskt igen (3e gången) :) de har blivit min favvo! vi har ju vatt sammen i 4 år imorn då rå, så vi tänkte fira de lite ikväll! mutcho trevligt, eller hur krisma?
lägger upp en sån där fin omjorfd bild som man ska lägga upp när man har årsdag, här;


love love love


Ola bandola titta under kjola

Hola!

Nu har vi varit här typ halva tiden, snart hjem igen. Haft tur med vädret än så länge, så den röda kräft färgen håller i sig! Idag har vi legat på stranden och ätit glass och solat hela förmiddagen, eftermiddagen blev vid poolen, vi körde lite akrobatik i poolen, hade endel glada åskådare :) det var väldigt kul! (tyckte patrik)

nu på kvällen var vi på en grekisk resturang och åt as god mat! bästa tzatzikin ja smakat på! och nu ligger vi i soffan med ostbågar, toblerone, mentos, gelé godis och läsk, bara för att de är lördag, vi äter ju bara sånt på lördagar ju! vi ser fotboll också, just de!





Sunsuite Carolina

efter en inte så jätte lång resa så är vi framme :)
vi kom till hotellet ganska tidigt igår, var här redan strax innan 15, så vi han och ligga två timmar vid polen och bara ta de lugnt och äta varsin glass, glo på folk. När klockan närmade sig 20 så kurrade magarna så vi gjorde oss iordning och började leta efter ngn stans och äta, det blev grill paco, varsin rejäl bit med oxfilé :) sen tog vi en strand promenad till playa del ingles :) skönt och röra lite på sej efter att ha suttit still på ett flyg i ca 6 timmar.


Poolbild


Från Strandpromenaden



Nu väntar en dag vid stranden :) kos dere!


när vi två blir en

Jag har städat bort min kamera, skulle annars lagt upp lite bilder nu, men de får vänta då rå. Förut när jag körde Linn till Lilleström station så irrade hon runt här hemma inann vi skulle åka och letade efter sin mobil, "Linn jag har lagt den i din jackficka" .. Framme på stationen letar hon efter mobilen i jackfickan men den ligger inte där, då har jag smartot lagt den i min bajs jacka istället och den jackan hänger ju hemma i min hall, så stackars Linn fick åka till Sverige utan mobil. Som tur är så är ngra av Patriks kompisar här så dom kan ta med den hem så hon får den på Tisdag :)

Nu ska jag släpa ner väskan från vinden och börja packa ifall om vi skulle komma iväg på Onsdag, hoppas askmolnet håller sig borta! puss


mums

när Linn kom i onsdags hade pappa skickat med 4st 200grams maraboukaker, dom är nästan slut.. 800g delat på 3 är ju inte så mkt, sen om ja ätit lite mer än ngn annan spelar väl ingen roll ? :)

iafl, igår kände vi att marabouen inte tillfredställde oss helt så vi satt igång och göra ne..chokladbollar :) moums!




sen gjorde vi varma mackor med champinjon stuvning som också vart så mumsigt :) Linn klarade bossen på sonic! hon är verkligen bäst! synd att jag inte klarade och spara så vi måste göra om allt :s bajs.

koslig shopping

jag började och fota allt jag köpt de sista dagarna för att få visa er :) men det var för jobbigt och så var det svårt att få de och se snyggt ut, och jag orkade inte ta på mej allt heller :p men här får ni en lista på de jag köpt iafl :) allt är skit snyggt!

ögonskugga
pensel
nagellack
body butter, strawberry fra body shop
smyckes träd

ringar
armband
örhängen med hvita fjädrar

svarta chinos
jeans klänning
jeans shorts
jeansfärgad tunika
jeans skjorta
rosa spetsigt linne
leopard tubtopp

vit tubtopp's bh med massa spets
turkos/blå/hvit bustier

svart väska


:)

jag har allt jag vill ha! nästan :)

vilken natt

Haaaje!

trångt? ja lite kanske, varmt? JA!



men mysigt också ju, mina hjärtan


one night in town

gårdagen och kvällen var kanoners :) forden gick mot oslo igår mitt på dan, det var endel köer men vi roade oss wätt bra, jag var trött ju! checkade in på hotellet och drog sen in till city där vi plocka upp fasse och tag en pils i solen på aker brygge, de var så underbart väder igår, fick lite sommarfeeling liksom :) några bord bort så satt ett par karlar från paradise (norska), Karl, Torbjörn och han den fule som börja gråta när han tappa flaskan, pinsam! coolt och se dom iafl ju.

vi åkte tillbaka till hotellet och fixa oss och sen var vi redo för fest kan man säga, kom till krisma patt sån ca 21 efter tåg och trick och allt vad oslo har och bjuda på, så jävla svårt de ska va och transporteras liksom. Hos patten fick vi lite gott och tugga på, men de vart mest drickbart ;) gott gott, kvällen var sjukt bra! Mycket tuttar och razz, tog en ridtur på den store wilda tigern också!

haha imorse när jag skulle besöka damerna på rum 524 så var de bara och kliva in, dörrn stod öppen kan man säga, var glada att det bara var jag :) summa summarum, bra dag och kväll igår alltså :D


kväll

inte sovit efter jobbet idag, wow! jag har en vana och alltid sova efter jag jkobbat dag, men idag när vi kom hem så gjorde vi lite mat, faijitas :) sen städa, tvätta och fixa lite. Sen tog vi en promenad till solariet, ok där somnade jag en liten stund, vaknade inte ens när solariet stängdes av :p Juste jag var ju en sväng på sentret också och handla lite, 2 bikinisar, väska, solbrillor och lite kläder på bikbok :)

nu ikväll har putte och jag mest suttit i soffan och varit godis sugna  :p nu ska vi se paradise och sen boka hotell till lördag :) party i oslo! poss

Gran Canaria

så himla svårt de ska va och hitta en resa på ett visst datum! men tillslut blev det nog bra ändån, blev Gran Canaria, San Agustín och på ett hotell som heter Sunsuites Carolina :) Vi ger den här resan tillvarandra som en liten present,
den 26e maj har vi nämligen varit tillsamans i 4 år <3






Gästbloggare (Patrik)

Sitter här och tjatar lite på Ida om att få skriva något här i bloggen , så vet ja inte äns va ja ska säga ? :D

Tänkte iaf berätta att Jag Ida Ö, Ida B, Linda, Robin har slagit vad´om o inte äta godis och dricka läsk under hela månaden maj ! ( lördagar eller söndagar är okej ,men bara en av dom ! ). Känner att de kommer bli tufft men de ska bara gå ! Kan ju inte komma hem till sweden i sommar oh se ut som en badboll/blöt gris !
Vi var faktiskt ute och gick/sprang idag ! Kändes kanonbra att vara ett par stycken, skönt när man kan gå och snacka lite gojja samtidigt.

 

Igår prövade jag något nytt! Kändes lite sådär om ja ska vara ärlig !




Ne nu ska jag laga lite mat ,sen blir det jobb ! Skönt o vara tillbaka !



Alla barnen joggar varje morgon, utom Siv,
som springer framför ett lokomotiv.

linn matilda öhlin

nu är de bokat och klart, min lilla lillasyster kommer hit ngra dagar i mitten på maj :) välkommen! 


2 Maj

förra året i mitten/slutet på maj så låg jag ute och sola i trädgården här i norge .. nu är de andra maj och typ bara två veckor kvar tills jag hoppas man kan göra desamma :) så härligt. Denna vecka blir de 5 dagars jobb och ledig helg, hoppas på fint väder nästa helg så kanske de blir en öl i solen, på akerbrygge kanske? vi får se.

imorse vaknade jag vid halv 10, de var strålande sol och varmt så jag gick ut och gick en wunda, skönt ju. jag har en termometer här brevid mej, ute på väggen alltså, den visar 27 grader!! Varmt ju..

ikväll ska vi grilla, igen :) så gott! har liksom längtat efter de hela vintern, så nu ska ja äta ihjäl ma på't. nu är de bara 30 min kvar tills jag får väcka putte :) Puss och hej