Julbord

Idag är de julbord, dans runt granen och hela köret på dagis. Jag var precis och lämnade av Livia vid frukostbordet på dagis. Hon var så fin i sin röda klänning! 

 

 Världens bästa Livia och världens bästa dagis!


Måndag

Glömde uppdatera igår på kvällen,  vi hade en jätte bra dag tillsammans med Linn och Andreas. Det blev som jag skrev simhallen, efter de åkte vi hem hit och lagade jul godis, åt pizza och kollade solsidan :)

Nu är de ny vecka och denna vecka jobbar jag 6 av 7 nätter. Jobbar alla nätter tillsammans med Johanna, då går tiden extra fort! Idag har vi inte gjort så mycket, jag var och tränade imorse och efter de passade jag på att sova några timmar medans Livia var på dagis. När Patrik kom hem från jobbet hämtade vi Livia och åkte och handla. Kom hem och lagade mat till en hungrig tjej, hon åt 8 köttbullar och massa pasta.

Nu sover Livia och Pateik och jag ska äta och hänga i soffan tills de är dax för mig att åka mot jobbet.


1a advent

2a december idag och 1a advent.
Livia gav mig sov morgon till halv 9. Livia och jag ger sov morgon till Patrik ännu längre.

Vi har precis ätit frukost och leker nu i soffan, eller just nu leker inte jag utan hon leker med sig själv och ipaden(hennes bästa vän). Senare idag kommer Livias moster och Andreas, vi ska åka och bada på råholt. Åka till badhuset har blivit nya söndags nöjet :)


Primadonna girl


Would you do anything for me?
Buy a big diamond ring for me?
Would you get down on your knees for me?