28 februari

beroende framkallande!! :)

patrik gick till jobbet 08 imorse, sen dess har jag liggat som fast klistrad framför datorn och kollat live på bigbrother, så kul nu när Gurkan och Rosa kommit in, händer lite mer.


16 februari

de här är en tjej som är ifrån västervik, jag kom in på hennes blogg någon gång för länge sen via en annan blogg, och hon har så underbar röst.. höööör här!



16 februari

Vad händer med mig? :) jag kan inte sova längre än till 11 - 12 om mornarna, och då har jag jobbat natt, slutar ju 07 på morronen så borde bli lite tröttare och tror kroppen behöver mer än 3-4 timmars sömn :) istället blir jag skit trött på kvällarna/nätterna.

på fredag är de personalfest, jag har beställt klänning från nelly, men den har inte kommit än, hoppas verkligen den kommer snart! :) tänkte lägga upp en bild, men den är visst slut, så hittar ingen bild! men får jag den inte tills på fredag eller att den inte sitter bra är de liiiite kris! :p

nu ska jag jobba 2 nätter, sen ledig 1 för jag ska ju på personalfesten, sen jobbar jag 2 nätter till och när jag går av de sista passet på måndag morgon så sätter jag mig i bilen till västervik :) semester en vecka!! sen tillbaka till norge för att jobba 4 nätter, sen thailand :D längtar massor, de har gått så fort!

Jag och patrik på gran canaria i maj 2010 ♥



12 februari

superveckan är snart slut!
det har verkligen varit en jätte bra vecka som började med besök av Martina o lille Leah :) Nu har dom åkt hem, men kvar har jag Louise :) RObin o Putte också då! Jag hinner inte skriva så mkt mer nu för jag ska göra frukost till mej och louise, dom andra två jobbar .. de blir varma baguetter, ägg o bacon och smoothie :D nom nom.

Annars idag blir de staoun, shopping och fest ikväll :p för att orka med hela kvällen tror jag de blir och laga lite tacos innan utgång.. haha louise gör så konstiga ljud o ryck när hon sover... låg och skratta förut, jag fråga varför? men de ville hon inte svara på :D aja, puss puss

2 februari


Shit vad jag är trött nu, inne i en trött period igen :p det går väl över det med, men nu har jag gjort lite här hemma, typ tvättat alla kläder och bytt sängkläder! Hoppas gubben blir lite gla på ma!

Ska ner på stan en sväng med Johanna, sen ikväll blir det jobb.. nästa vecka så kommer kanske Martina och Leah på besök i början av veckan och så kommer nog Louise lite senare i veckan.. så kul :)

Fick hem min bikini som jag beställde för nån vecka sen, den var ok även om man kanske inte känner sig som mest bekväm i bikini :p
Idag beställde jag lite nytt smink, på den här sidan, och skit billigt.. 362 nok :)