Helgen

Det har varit toppen väder lör/söndag så har inte suttit mkt vid datorn, inte bloggen heller. I lördags var vi på stan och lunchade och senare på kvällen blev det mat och spel här hemma :)

Igår var vi mest ute, jag sov 2 napar x 2 med Livia :) totalt 4 timmar alltså, jag älskar och sova med henne på dagarna! Senare på kvällen laga vi mat och såg på BB.

Livia somnade själv i sin säng igår, jag bara gick ut och sen 10 min senare sov hon, så vakna hon halv 5 för mat och vid 07:15 ville hon upp. Redan nu börjar hon bli trött igen, jag väljer mellan en promenix el lägga oss i sängen och sova igen? Sängen är mest lockande ska jag väl ärligt säga men efter all god mat och allt godis borde jag ut och gå, de är ju trotts allt snart sommar och min vikt står tvär stilla på 65!! Om 8 veckor är de semester och de vore ju kul om man kunde följa med P och lillan ut och bada då ;) haha


Mirabell

Det blev lunch :) dock inne, alla uteserveringar var det fullt på.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1847051/images/2012/pic_200275196.jpg" class="image">


Rensning

Rensade lite i Livias byrå med kläder, oj vad mycket som är för litet, de ligger nu mer i en hög på golvet och ska delas upp i vad som ska sparas och vad som ska i containern till dom som behöver de bättre.

Nu ska vi strax promenera till stan för att sätta och i solen, kanske en lunch ?


Lördag

Min lördag har startat perfekt! Min underbara kille gick upp med Livia kl 06!! Jag fick sova till 08, då kom dom in och la sig i sängen med mig, Livia somnade på 1 minut och nu sover P också och jag bara ligger och ser på dom, de finaste jag har!

Efter att det regnat varje dag(!!) i typ 2 veckor så blev jag överlycklig när jag tittar ut och ser en stor sol och helt blå himmel :) så när mina hjärtan vaknar så måste vi ta oss ut!

 


Hunter

Livia fick jätte fina stövlar av Vilde och Dawa idag :)


Elixia

Vi traskar mot gymet Livia och jag :)


Morn!

Dagen igår bara flög förbi, var hemma hos Trude till efter 3 någon gång och när jag kom hem var de bara att byta om inför träning och efter de laga mat och sedan kvällsmysa på soffan med min underbara karl :)
Just nu känner jag lite för att sova, Livia vakna vid 06:30 (mat 1 gång inatt) som är alldeles för tidigt! Nu försöker jag få henne trött i racerbilen :p just de frukost vill hon kanske ha, hejs!

Kløfta

Sitter i bilen försenad som vanligt, ska til kløfta och träffa ett par vänner och deras barn :) vi får höras senare.


Hej

Vilket väder de blev nu då :) Kunde inte ens ha jackan på mig när jag gick hem från stan för de var så varmt! Angelika och jag har fikat och kollat lite i affärerna i flera timmarna, utan att köpa ngt alls, eller hur Angie? ;) haha


Just det vet ni vad som hände inne på H&M?
Vagnen välte, med Livia i! Tur att hon inte märkte ngt och hamna så perfekt på golvet..
usch de kunde gått illa.

image description
Jag skrev ju förut att jag snart ska börja jobba, fick precis schemat för Maj av min chef, ska faktiskt bli lite spännande att börja jobba igen, känns som om de var 100 år sedan jag jobbade sist.  


Västervik

Det blir Västervik för mig och Livia 3-11 maj, P är bara med ett par dagar sedan måste han tillbaka till Norge, Livia och jag tar tåget tillbaka. Och när vi kommer tillbaka till Norge så är min mamma ledighet slut, buhu!


Frukost

Nu var de gott med frukost, äter i soffan framför TV4. Just nu är Isabella (blondinbella) Lövengrip gäst och presenterar sin nya bok.. Förr följde jag hennes blogg men nu är jag inte inne på den speciellt ofta och Gud va hon ser annorlunda ut! Verkligen förändrats, fick en liten mini chock faktiskt.

Nu ska jag hänga tvätt, plocka lite och fixa mig för att sen möta Angelika på stan för en fika :)

Min frukost, omelett med skinka, crème frech och grönsaker.


07:40

Min lilla terrorist kör runt i sin gåstol och försöker riva ner så mkt som är möjligt, just nu är hon på gardinerna och det är väldigt kul. Hon ska strax få frukost och om någon timma blir de morgon promenad, de är första morgonen på väldigt länge det inte regnar så vi får passa på att komma ut lite då :) Dimmigt är det men de ska bli bättre längre fram på dagen.






Hon sovi sin säng i sitt rum till strax innan 07 idag och vipps så är mamma så mycket piggare idag :)


Ondmorgon :p

Halv sju började min och Livias morgon, lite för tidigt! Igår somna hon på 5 minuter i sin säng och sov där till 3 men sen ville hon in till oss (antog jag som var trött och inte orkade något annat). Så sövningen gick bättre men inte att få henne kvar i sängen all night liksom.

Jag började min morgon med 2 panodil och på utsidan så spöregnar de, ingen bra start på dagen men nu kan de väl typ nästan bara bli bättre? :) haha


passande bild för denna dag ;)


Kanelbullar

P och jag har bakat bullar, kanelbullar :)


Bildregn .. igen :)










Första natten

.. på eget rum, ja hur gick det?
Faktiskt väldigt bra, tror at vi båda sov bättre än innan.. När hon sov vid sidan av våran säng vakma jag av minsta lilla ljud och tröck in nappen så fort hon spotta ut den, kollade klockan varje gång hon vred och vände på sig och hade de ca 3 timmar så gick jag upp och gjorde mat.

Inatt så vaknade hon första gången 01:30 och gnällde lite och då tänkte jag att hon var hungrig (5,5 sedan mat) så jag stoppa in nappen och gick ut i köket och gjorde mat, när kl blev ca 04 var de samma sak, och hon sov när jag kom med maten men jag stoppa faktiskt in flaskan båda gångerna och hon åt allt... imorse vaknade hon kl 07.

Så vi får se hur de går inatt, skulle va skönt om man slapp nattningen på ca 1 timme. Nu ska vi äta lite frukost och fortsätta kolla på barntv :)


Alone

Här sitter jag i soffan helt ensam, Sara åkte precis hem och P åkte till en kompis för att sedan gå ut och festa lite.. Livia ligger och sover i sin säng, i sitt rum .. Jag har typ ångest för att gå och lägga mig, helt själv :/
Tog ganska lång tid att söva Livia ikväll, men jag tror faktiskt att det kan ha varit för att de inte var helt mörkt i hennes rum som de alltid är inne hos oss.. men till slut somnade hon iafl och nu känner jag verkligen ÅNGEST! Ska hon verkligen sova där inne helt själv, stackarn.. Jag är inte redo för det här känner jag, speciellt inte ikväll. Buhu min lilla bebis.
 


Jeans väst

P kom hem med paket till mig,
Jeans västen som jag ville ha men va för snål för ;) Tack!! ♥



Dagen

Inget bloggande igår då jag hade en lite halv dålig dag, eller på eftermiddagen blev den bra igen men då hade jag inget interesant att skriva om, inte för att de jag ska skriva nu är så mkt mer interesant? :) Men idag har jag haft en bra dag, började med städning tillsammans med P , inte så kul men så skönt när de är gjort! Efter de släppte jag av P och Livia på stan och åkte vidare till IKEA (själv!!).. köpte lite saker hem som fattats och grejer till livias rum, så de ser faktiskt ut som ett barn rum nu och inte ett föråd. Det är inte färdigt, men vi har flyttat in hennes säng och endel andra saker. Lilla pluttan ska sova på eget rum inatt, lilla lilla bebisen. Vi testar så får vi se hur det går? 
image description


NU är jag precis hem kommen från Zumba :) Det var länge sedan jag dansade de så det var riktigt kul idag. Ikväll blir de soffhäng med hemmagjort pizza, nom nom. Puss


ZzzZz

Godmorgon alla pigga glada utvilade människor! Här sitter jag mindre pigg och mindre utvilad, Livia ville inte riktigt sova inatt, veva med armarna och gnällde så vid kl tre tog jag över virvelvinden till oss och då blev de lite lugnare men inte lungt och skönt liksom, herre! Och när man sovit lite halvdåligt så passa hon på att vakna extra tidigt, yeees va hon är go ♥  Så mitt huvud idag är mer efter än vanligt :p Nu sitter jag faktiskt med en hårfärgning i håret och Livia sitter i sin gå stol, jag ska snart hoppa in i duschen och tvätta ur färgen sen ska jag göra allt jag kan för att bebis ska sova i 2 timmar och funkar de så tänker ju inte jag vara vaken under tiden, gonatt ;)


<3

Sitter här i soffan med min älskade karl ♥ precis kommit hem från ett tränings pass med Johanna, 6 km på bandet, svettigt! Men känns så bra efter! Magen är nu full med mat också så mkt bättre blir de inte just nu.

Idag har Livia och jag varit borta hos Angelika där även Sara var :) Det blev tacos och tsunami dokumentär. Efter det så drog P och jag på diskmaskins jakt, så imorn åker vi no och köper en, de är ju för jäkla jobbigt och diska och jag har kommit på att de är faktiskt inte så jobbigt och plocka ur och i maskinen om man jämför med vad de är och diska.

Idag fick vi även alla bilderna från fotograferingen av Karianne och här kommer ett par stycken,














Sovmorgon

.. till 08:45 :) då var Livias blöja ful med kiss (sängen också) så de var väl inte så behagligt att ligga där tänker jag. Men riktigt skönt och få sova liter mer än 1 timme längre än vanligt. Hoppas att vi kan ta de till en ny rutin men de kan jag väl bara drömma om haha.. Nehe nu blir de frukost. Pöss


Igen

Men ååå va trött jag blir på mig själv, vet inte hur många gånger jag köpt fel, jag (livia) ska ju inte ha up & go blöjor, fan!


Bilder

Igår fick vi ett par bilder skickade till oss från fotograferingen i söndags och av de lilla vi sett är vi jätte nöjda! :)


05:00

Imorse kl 05 var jag uppe och körde Martina, Reino och Leah till flygplatsen, somna på 2 sek när jag kom hem igen :)

Eftermiddagen igår käkade vi mat, tog en kaffe på stan och kvällshängde lite i soffan. Gick och la oss ganska tidigt då vi skulle upp innan 5. Om en vecka är dom tillbaka igen och stannar en natt till :)

Idag ska jag bara va och ta de lugnt, kanske ett litet träningspass i eftermiddag bara :)


Somna fort, vakna fort

.. Och där var hon vaken igen!


Snö

Nu är vi ute och går.. Jag, vagnen och Livia :) ingen pw idag bara en liten lugn så att hon får sova gott i vagnen. Hon somna innan vi hade gått ut från gården :) Inatt har de kommit snö, de ser iofs ut som om de smälter bort väldigt fort men jag vill ha sol och värme nu.

I eftermiddag så kommer Martina m familj, dom flyger till Egypten tidigt imorgon så då sover dom lite hos oss först :) nu är jag strax hemma och ska dra upp Livia för mördar trappen, en utmaning bara de liksom!!


Eftermiddagen/kvällen

Fotograferingen på Livia gick väl sådär, el bilderna (dom vi fick se) vart bra men hon var inte på sitt bästa humör.

Eftermiddagen var jag och träna, gick milen på Elixia och de var skit jobbigt!

Kvällen spenderades hemma hos Johanna med henne och Sara :) sushi, godis och big brother.


Oslo

Vilket väder! Ösregnar. Vi är på väg till Oslo för att ta bilder på Livia i en studio.. Kul och ta lite ordentliga bilder med jämna mellan rum :) vi får höras senare.


Collage

På påskaftons kvällen när vi tjejer sågs och sedan gick ut så fick jag 4 hyfsade bilder, jag som aldrig tar kort vanligtvis. Jag vill bli bättre och ta kort på annat än bara Livia ;)



Lördag

Godmorgon!
Nu är vi precis hemkomna från en morgon promenad, 7 km :) P hängde med och de kändes så mycket lättare och tiden gick så mycket snabbare när man hade någon att prata med!

Nu ska de bli gott med frukost, synd att vi inte köpt ute möbler till balkongen för då hade man kunnat sitta ute i solen. Vi har faktiskt jätte fint väder här idag än så länge, såg att i Sthlm bjuds de på snö, usch.


Trött

Har redan sovit en stund på soffan och nu överväger jag att förflytta mig till sängen, Patrik och Robin säger att de är okej att lägga sig nu även att de är fredag, så jag tror jag lyssnar på dom? Ska bara se vem som dansat sin sista dans i lets dance. Gonatt!


Fredagsmys

Här hemma är fredags myset igång, vi lagar pizza och dricker apor :)


Livias rum

Jag är givmild idag, bjuder på 1 bild till :) det är Livias rum, de här har hon stökat ner helt själv! Looovar. Vi ska va snälla och hjälpa henne och städa där ikväll tänkte vi.


Passa på

Ett snabbt inlägg medan lillan sover. inatt och hela dagen har hon varit ett litet monster som inte vill som mamma, framför allt inte sova fast att hon är jätte trött?! Jag hade varit överlycklig om jag hade fått lägga mig ner och sova så fort jag är trött ;) hehe

Nu ska jag ta tag i våran stora garderob där de bara blivit så att vi slängt in alla möjliga saker, kaos!

Här är två bilder får lägenheten, de var bara dom två platserna som de inte var rörigt på ;)


Glömd blogg?

Nej jag har inte glömt bort och blogga, jag har bara haft så mycket att göra med flytten. Men nu börjar de likna något :) kök/ vardagsrum är nästan helt klart nu bara några små detaljer kvar. Livias rum och vårat sovrum är långt ifrån hur jag vill ha de men jag måste klura lite till på hur vi verkligen vill ha de :)

Nu ligger P och jag på soffan och myser, vi har tänt upp hela lägenheten med ljus och ätit en god middag. Ni förstår att vi har varit förlovade i 4 år idag <3


Maaat

Nu kom dom med våran spis så nu blir de mat i vårat hus :) jag är sååå hungrig!!


Tillbaka

På plats i Norge igen, känns skönt! Skulle kännas ännu skönare om hela lägenheten var uppackad. Vi bara flyttade allt och åkte till Sverige innan påsken. Så vi har en hel del att styra med, dock finns inte orken, idag vill jag bara ligga på soffan under en filt och få varm och go mat serverat till en bra serie, men de finns inte tid, ingen spis att laga den varma maten på heller, vi skulle fått den innan vi åkte till Sverige men den gick sönder när dom fraktade hit de andra vitvarorna förra veckan, typiskt!

Livia sover så de är ett perfekt tillfälle och styra för sig själv, ett perfekt tillfälle och bara ligga på soffan också ;) haha


Glad påsk

Nu har vi mumsat påskmat och Livia är kvar hos farmor där hon ska sova inatt. Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig, kommer prova hela väskan innan jag vet vad jag ska ha på mig känner jag. Och oftast slutar de i det samma som man hade på sig först, visst är de lustigt?

Den mesta snön har redan smält bort :) Då kanske man slipper göra en vurpa som jag vet vissa andra gjorde igårnatt ;) Glad Påsk och ha en fin kväll!


Påskafton

Glad påsk! Idag vaknar vi upp till närmare en decimeter snö? Vad är detta? Påsken ska ju va solig och varm!

Nu ska vi ge oss ut i detta väder på en promenad med lillskruttan så hon får sova lite. Hon har sovit inne hos morfar inatt så vi har sovit hela natten :)

Under dagen blir de lite påsk firande och till kvällen lämnar vi Livia hos farmor och farfar så att p och jag kan gå ut umgås med vänner :)

Men först en sväng till mormor, puss


Sushi

Nu har jag tryckt i mig massa sushi och ska strax åka och träna. Det blir body pump med Thess! :)


Morgon promenad

Kom precis hem från min och Livias promenad, vart 5 km. Jätte skönt väder då de inte blåste något alls och strålande sol.

Nu borde jag passa på att ta en dusch medan hon sover men jag fastna på soffan. Hungrig är jag, men har typ ingen frukost hemma, vilket problem!


Tisdag

Denna dag som alla andra dagar i Västervik har de varit fullt upp! Vi började dagen ute i pipperskärr hos Cissi och Liam :) fikade och lekte med barnen, el barnen roade varande ganska bra då Liam gungade Livia i hoppgungan.

Sen åkte vi vidare för lunch på fiket tant grön där jag mötte upp Lena, Veronica, Ia och så kidsen också ;) åt en god räkmacka och prata om allt möjligt!

Sen åkte vi och fika lite till innan vi tillsist åkte hem till Veronica, Christian och Melvin där de var fullt hus, ja inte helt fullt, vi fick ju plats ;) hängde där tills Livia vart för trött då åkte vi hem.

Nu sover lillan så gott i sin säng och jag ligger faktiskt också redan i sängen, ska uppdatera min telefon och sen somna :)) puss och godnatt


Fika

Sitter och fikar på morella, de är en som är lite små trött!