Snø

Fick ett mail med bilder från barnehagen igår,

"Livia har vært ute og kost seg i snøen"

    
 
 
 

Minusgrader

När jag åkte till jobbet ikväll så var det -10 grader ute, de är riktigt kallt! Det har varit kallt hela dagen men med en stor sol, så på dagen var de skönt ute, men så fort solen försvann blev det ju jätte kallt.
 
Jag var och träffade Tonje, Camilla och Kristin för en snabb fika förut idag, jag tog inte med Livia för tänkte att det kunde va ganska skönt och gå på sentret utan henne, men de tyckte inte dem, så de slutade med att vi åkte hem till oss så dom fick gosa lite med en trött Livia, Det är slitsamt och va på dagis hela dagarna. Men den här veckan blir de bara 3 dagar för Livia, dem har nämligen planeringsdagar på dagis torsdag och fredag.
 
Imorn ska jag sova, sen åka och träna, de enda som är planerat än så länge :)

Pulka

Idag var det dax för Livias premiär åk i nya pulkan, det var ju såklart både kul och spännande! Vi tog en åktur bort till Robin bara för att säga "Hej". Tror de blir pulkan till dagis nu ist för vagnen :)

 

 


Hej mitt Vinterland

De har kommit ca 10 centimeter snö inatt! Jag gick och la mig tidigt igår, tror jag somna strax innan 22, då var de inte en snö flinga på backen, när jag vaknar idag så måste jag på riktigt klia mig i ögonen en extra gång när jag kollar ut, tror jag ser fel, men då säger Patrik "ja de är snöööö"...

Jag har faktiskt precis vaknat nu när jag skrivet de här, var bara uppe med Livia vid 7 och gjorde henne klar, så släppte Patrik av henne på dagis när han åkte till träningen vid 8... Då var jag snabb ner i sängen igen.

Jag ska gå bort till Elixia i all denna snö, de är några plusgrader så jag lär väl bli jätte blöt om fossingarna. Ska va där vid 12 så nu måste jag gå upp ur min varma sköna säng!




Smygtitt

Var i Oslo tidigare idag och tog bilder i studio, vi har fått en av bilderna mailade till oss och den ska ni också få se :)


Hej

Om de blev någon sovning på mig förut? JA! När jag hade sovit 1,5 timma så ringde klockan, då snooooza jag i drygt 1 timma till! Skönt som bara den.

Nu är jag hemma efter ytterligare ett pass, jäkligt skönt pass, körde mycket rygg, helt slut idag igen och jag mår så himla bra i kroppen, även att jag har träningsvärk.. Träningsvärken har suttit i sen jag började träna mEd Niklas i början på oktober, men de ser jag bara som något positivt! 

Jag har inte kommit in i duschen än då jag var så hungrig när vi kom hem, så nu är de duschen som gäller :) Puss


Måndag

4 km på bandet och 800m rodd blev morgonens träning idag, har ju PT vid 15 så körde bara kondition nu på morgonen.

Sitter i soffan framför TVn, nu är Carolina Gynning och hennes mamma med i TV4. Ska få i mig frukosten sen passa på och sova lite, de är ju natt jobb på schemat inatt. Ha en fin dag!


Trött

 
Idag har jag inte gjort allt för mycket, är så trött! Bara varit hemma, de enda jag gjort är och ta en promenad bort till Sara och Johanna.. annars bara segat inne, nu väntar jag på solsidan, sen blir de bums i säng! puss

Stela ben? :D


Lördag

Godmorgon :)
Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag sova med en gång, jag hade förväntat mig att behöva va uppe med Livia lite så att Patrik skulle kunna få sova lite till, men han gick upp med henne och jag sov då till 12:30, vakna av mig själv, pigg.

Nu har dom lämnat mig hemma själv för lite egentid, den egentiden lägger jag på att styra och ordna här hemma, vill ha de städat och fint så man bara kan njuta av kvällen sen :) ikväll blir de film, gooood mat och godis, kaloribombardagen!

Fick mig lite morgon mys i sängen med Livia innan dom åkte,


Fredag

Veckan har rullat på och vi är redan framme på fredagen, önskar jag kunde säga "äntligen helg" som så många andra men jag har ju två nätter kvar att jobba.

Idag var jag på gymet strax innan 15 för att köra ett pass med min PT, körde axlar, bröst och mage.. Inte så svettigt som dom tidigare men mina muskler är riktigt trötta nu :) härligt.

Nu på eftermiddagskvällen har vi haft och har fortfarande de traditionella fredagsmyset som verkligen är så mysigt, ätit tacos, lekt och myst med våran lilla bebis. Nu sover Livia och godiset åkt fram och vi hänger i soffan, inväntar xfactor :)

Hoppas ni har en mysig fredagskväll!


Torsdag

Hellojs!
Idag vaknade jag vid 12 tiden och var jätte pigg, hade då sovit i ca 4 timmar. Men efter några misslyckade försök att somna om så var det bara att inse att de gick inte. Så jag gick upp och åt lite mat och fixade mig, hämtade Livia i barnehagen. Sen tog vi bilen ner till sentret för att träffa Caroline och Pernille :)
 
Pernille är 4 månader yngre än Livia, om något år kommer inte den ålders skillnaden att märkas men nu ser man de så tydligt! Hon är så lite och söt. Blev en massa babbel och en ny vinter jacka till mig.
 
Livia och Pörnie :)
 
 
Livia har sin nya "pälsväst" på sig idag, som hon fått av Tonje och Camilla i
1 - årspresent.

 

Imorgon blir de inte så jätte mycket sömn efter nattpasset då jag ska vara på Elixia för ytterligare en timma tillsammans med min PT. Det ska bli kul!

Får se om vi hörs imorgon/idag? Kram


Omg

Sist jag var så trött efter ett pass på gymet finns nog inte?? När jag kom till gymet idag så värmde jag först upp med att gå i uppförsbacke (10% lutning) i ca 8 min, mer en de hann jag inte för då kom min PT och ryckte tag i mig.. Vi körde styrketräning med kondition inblandat.. Körde 5 olika stationer + 2 minuters gång i lutning (15%).. Detta körde vi 4 gånger och varje runda tog mellan 10-12 minuter. Så vi höll på i 50 min. En övning var för exempel; 10 marklyft med ketebells sen springa det snabbaste jag kunde till andra änden av korridoren för att där göra 10 st till.. Totalt 40 marklyft på den övningen x 4 rundor.. alltså 160 marklyft!!! Sen dom andra 4 övningarna, efter passet var jag så sjukt slut i hela kroppen att de tog mig säkert 20 minuter att gå hem ist för 10, tryckte i mig lite mat för att sen lägga mig och sova i nästan 2 timmar :) nu mår jag bra igen och ska tillägna hela min dag åt min 26 åriga karl och våran dotter <3


Onsdag

Godmorgon!
Här ligger jag och breder ut mig i sängen helt själv, Patrik har lämnat Livia på dagis och är nu och tränar.
Vi har haft paket öppning i sängen denna morgon, pappsen i huset blir ju 26 år idag, gammalt ju..

Jag tror Livia börjar bli förskykd igen så jag ska koka alla hennes nappar/flaskor och byta rent i hennes säng så alla Brasilien försvinner. Passar inte att hon blir sjuk nu när jag ska jobba en massa. Passar väl igentligen aldrig och de är väl inte om de passar el inte som är viktigast, vill ju bara hon ska va frisk :)

Nu ska jag upp och käka frukost, kl 11 har jag PT timma så då ska jag vara laddad.. Till kvällen blir de och gå ut och äta och fira med min lilla familj och efter de är det natt jobb på mig! Puss


Tisdag

Hallå från soffan, sitter och små gluttar på fotbollen.. Tyskland sparkar på Sverige, men de är en stund kvar så de finns ju en pytte pytte chans endå.

Idag har jag sovit till 14 (jobbade natten till idag), skulle möta Caroline för en fika men vi rörde till de med tider och dagar så de blidde inget av de, vi tar de på torsdag ist :)

Så jag planerade om dagen lite, körde Patrik till Elixia och hämtade en sovandes Livia på dagis, åkte till sentret och köpte lite små saker vi behövde.

Hämtade Patrik efter träningen och hem för middag, sen var de bara för mig och åka till Elixia för dagens träning med Vilde och Nanna, shape + lite cardio :)

Jag är ledig idag och då känns de extra bra att sitta i soffan :) men de blir natt jobb onsdag, torsdag, fredag och lördag.. Ledig söndagen för att sen jobba 4 nätter till.


Lördag

Godmorgon!
Livia bestämde sig för att vakna kl 07 denna mörka kalla höst morgon. Jag försökte verkligen få henne och somna om i våran säng, omöjligt!

Vi gick upp och klädde på oss, hon fick en flaska välling och blev nerstoppad i vagnen, ut på promenad. Började små regna så blev ingen jätte långis som jag tänkt men nästan 40 min iaf.

Nu ska vi sätta oss vid frukostbordet, tända massa ljus och äta en god frukost. Kram

Bild från igår, men hon såg ungefär lika dan ut idag på våran promenad.


Hej

Middagen i magen och Livia leker för fullt. Vi ska snart ta på oss och ta en promenix bort till hotellet och krama om Angelika, imorn tidigt åker hon vidare mot sitt nya hem Sverige. De kommer bli tomt här då vi inte är så många i "tjej ligan". Men vi får bara va duktiga på att höras och träffas endå. Vi får va glada att hon valt och flytta till Sverige och ite typ Asien :p

Dagens middag,


Pjuuuu

Ligger på soffan helt slut, i benen! Har varit 1 timma på Elixia och tränat med min PT. Vi körde mest ben idag vilket var så jävla svettigt, jobbigt, tungt men också riktigt kul! Idag är en sån dag som jag känner mig så himla taggad till att verkligen komma igång med träningen och aldrig sluta, jag har gjort de så många gånger förr (slutat):/ men inte nu! De här ska bli min nya livs stil :)

Jag har lite ångest över att jag lagt 5400,- på PT timmar men jag vet att de kommer va värt de :) inte helt omöjligt att jag köper fler när dom här börjar ta slut.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen hämta min prinsessa på dagis, så ska vi åka och handla lite till helgen. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så är vi ensamma hemma då pappsen är i Karlstad.


Mitt i natten

Snart snart är jag färdig på jobbet, ledig torsdag - söndag, så härligt!
Det blir en tjej helg med min lilla prinsessa. Massa mys och bara ta det lugnt, vila ut oss ordentligt + en massa frisk luft såklart.

Om nån timma ska jag gå ut och skrapa rutan på bilen, fy de är så kalt ute och de värsta av allt, kallare blir de. Jag vill ha lite värme och sol, men någon sol semester har vi inte tid till i år, så de får nog bli något i början på nästa år. Hoppas ni ligger i era varma sänger och har de gött just nu, avis isåfall! puss

Hej

Min syster tycker de ekar på bloggen och jag kan väl hålla med lite. De har ju hänt massor sedan sist.

I helgen är jag ensam ensam, Patrik ska på grabbhäng i Karlstad så då ska jag skriva ner lite om allt som hänt! Nu ska jag bara ligga på soffan tills jag ska till jobbet. Puss!

(slänger med en bild på världens mest envisa unge)


Tjena grisen!

Shiiit, har idag kört min första timma på gymet med min PT Niklas, jag är död! Känns i varenda muskel i princip. Så jäkla skönt nu efter, där och då trodde jag på riktigt att jag skulle dö, eller svimma i alla fall. Såg stjärnor och hörde hur de börja susa i öronen.

Tror verkligen de här är de bästa för mig, ha någon som vägleder och stöttar upp när jag själv börjar snubbla omkull och tröttna. Så nu har jag köpt 12 timmar som jag ska träna ihop med PT. Eller jag ska köpa dom på tisdag, då är de 10% på PT timmar.

Är så himla pepp på att köra på riktigt nu och få lära mig lite mer. Har redan fått med mig en hel del om teknik, muskler osv. Inte visste jag att man kunde bli helt slut av bara styrketräning, Tjena grisen!!