Mitt allt

Kom hem från jobbet för 30 minuter sedan, hem till mitt allt! Min och Patriks fina dotter, idag känner jag att jag har den bästa lilla familj man kan ha! Jag älskar er!

Fick väcka Livia när jag kom hem, hon hade då sovit 12 timmar!


Mitt allt


Sjuk

Jag har varit sjuk dom senaste dagarna, typ 5 dagar. De började lite lätt med halsont och förskyld och när jag hade haft de i två dagar kändes de som att de var påväg bort och att de säkert bara va en sån där liten mini förkylning som jag brukar få någon gång ibland, jag hade dock fel, de hel vände åt andra hållet och blev dubbelt så mycket mer! Så idag är väl första dagen som jag känner mig ok. Så ska försöka jobba inatt.

Så eftersom jag ska jobba så tar jag de mest lugnt idag. Tog med mig täcke och kudde ut till soffan för att se efter 10 med Marlou, här ligger jag fortfarande. Ska ta något att äta och sen fortsatta ligga på soffan.

Livia är på dagis, ska hämta henne vid 3 tiden.. De går omgangssyke på dagis (spy/diarré) fick jag veta idag när jag lämna henne, men eftersom hon var där igår så hjälper de nog inte och ha henne hemma, hon har antagligen redan bacillerna, om de bryter ut el ej kvarstår att se.. Kanske bryter it lag till helgen när vi är lediga hela familjen? De är ju oftast då sjukdomar uppstår här hemma.. När alla är lediga alltså.


Natten

Livia somnade som vanligt utan problem igår, men mellan 00-01 så var jag säkert upp 10 ggr.. Hon gnällde/grät och ville inte somna om. Jag tog tillomed in henne till mig (första gången på över ett halvt år), men då for hon runt som en jäkla virvelvind och va precis överallt, slog mig i ansiktet och så omysig man bara kan va. Så jag la in henne till sig och gav henne en flaska välling, vid 01 hörde jag henne sista gången tror jag? Kl 08 ville hon upp. Så nu ligger vi i sängen och ser på baby Einstein, snart dax för frukost :)

Patrik har inte varit hemma inatt, han har varit i Oslo och gått ut med grabbarna, så Livia väljer sina nätter att va jobbig på, alltid när man är själv med henne :p de handla ju bara om en timma som hon va jobbig, men för mig kändes de som minst 5 timmar ;p haha


Sleep

PLEACE!!!!


Badhus

Patrik och jag packade väskorna och tog med oss Livia till Råhold badhus, hon älskar och bada och kunde säkert suttit och plaskat i flera timmar till. Men 1,5 timma fick räcka. Nu ligger och och sover helt utslagen :)

 


Överraskningsfest

Godkväll, ligger på soffan och bara slappar, förkylningen blir inte bättre :/ inte så mkt ont i halsen nu men näsan bara rinner.

Tidigare ikväll var vi hos ett par vänner, Kim och Sara. Sara hade ordnat med Överraskningsfest till Kim, då han blev 29 i tisdags. Så när han kom hem så stod vi ca 15-20 personer inne i vardagsrummet och "surpriceade" honom :) var riktigt trevligt, de bjöds på pizza och jätte god oreokaka. Livia fick powernapa 1,5 timma innan vi åkte dit och häll sig vaken ändå till 22. När vi kom hem deckade hon på dirr.

Den goooda kakan


Utvecklingssamtal

Så har vi varit på utvecklingssamtal på dagis, så kul och höra lite mer ingående vad hon gör där om dagarna och hur hon här. Man blir ju så stolt också :)

Nu 


Halsont

Jag börjar min lediga helg med halsont. Så typiskt, blir jag sjuk så blir jag de alltid när jag är ledig, varför? :/ 


Nu ser Livia och jag på nysgjerrige Nils (nikke nyfiken), hon ska få välling och lite kläder för att sen gå till dagis, det är fredag och hennes favoritdag på dagis. Alla avdelningar samlas nämligen och har sångstund.

Efter lämningen på dagis så kryper nog jag ner i sängen igen.. Kl 15 har vi utvecklingssamtal, spännande :)

 

Måste bara få berätta om en heltfantastisk natt (för småbarns föräldrar), Livia somnade strax innan 20 igår, utan problem. Sov helt till kl 07:30 imorse och jag har inte hört henne 1 enda gång! Dom nätterna blir fler och fler och jag älskar att vakna utvilad på morgonen :)


Helsestajon

Det gick faktiskt bra på helsestajon idag, Patrik var snäll och tog ledigt från jobbet och följde med. Så när sprutorna satts i benen så slapp jag sitta där och "hålla fast" Livia.
 
Vi fick också ny vikt och längd på våran stora tjej,
11,2 kilo tung
82 cm lång
 
Så här glad är man ca 1 minut efter att sprutorna åkt ut ur benen.

Vaccin

Idag är de dax för 1 års vaccinet till Livia, jag får ont i magen när jag tänker på att jag ska sitta där och hålla fast henne samtidigt som hon panik skriker :/ min älskade lilla ovetande bebis.  
 

Onsdag

Long time no see, som vanligt här på bloggen, jag gör ett par inlägg och så tar de en vecka eller två innan de kommer upp något nytt igen.

Men nu är tiden här för ett litet inlägg, jag har precis kommit hem från ett bio besök med Johanna och Sara, vi såg den efter längtade filmen breaking dawn part 2, den levererade och levde verkligen upp till mina förväntningar!

Innan bio besöket var vi (vi = jag, Livia & Patrik) hemma hos Johanna på försenad födelsefika. Livia levde rövare och vi andra tryckte i oss daimglass tårta och bullar.

Om 1 timme åker jag mot jobbet för att jobba min sista natt för den här veckan, höra förhoppningsvis snart igen :)


Resultat

På torsdag har jag min sista PT timma, jag hade min 11e timma igår.
När jag började träna med PT för nästan exakt en månad sen så fick jag väga mig på en sån våg som gör en kropps analys, ser hur mycket fett, muskler, vätska osv man har i kroppen. Igår vägde jag mig igen, då visade vågen på att jag fått bort 5 kilo fett samtidigt som jag byggt 2 kilo muskler. Den basala förbränningen har ökat och den totala fett procenten har minskat med 7%... Så himla kul och få resultat på papper :)

Nu ska jag fortsätta att träna själv fram till jul och så får vi se om jag kanske köper en omgång till med timmar efter jul? Det har iaf varit så sjukt värt de, jag har fått fina resultat på papper och lärt mig massor :)

Nu sitter jag här i morgonrock med tända ljus, precis duschat efter ett svettit pass på löpbandet. Ätit skit god lax med fetaost/Philadelphia röra och grönsaker :)


Johanna 25

Helgen är redan förbi, gick på ett kick..
I lördags tog jag, Sara och Johanna bilen till Karlstad. Johanna fyllde 25 så vi tog med henne på lite skoj. Vi bodde på hotell, gick ut på kvällen och Söndagen blev det Karlskoga, Boda borg. Så kul och bara komma bort lite och gör något annat.

 

 

 


DNA shoes

Dom här ska jag ha...


Fredag

Jag har skoskav, ett jätte ont skoskav! Tycker jätte synd om mig själv.
Gick till stan fram och tillbaka igår med nya skor, självklart skulle dom skava sönder båda min hälar. Att jag och Tonje var på gymet och powerwalkade 5 km gjorde inte saken bättre heller!
 
Nu är jag på jobbet, har en liten pause, började kl 20 idag, så jobbar bara till 04!
Då ska jag hem och sova, ladda om, för vid 10 ska jag, Johanna och Sara åka till Karlstad :) Vi ska ha 2 dagar med skoj och så ska vi såklart fira Johannas födelsedag, 25 år blir hon imorgon.
 
Slänger upp en bild  på Livia som Tonje tog hemma hos oss tidigare idag,
Livia har dragit ut hela pappersrullen, idag igen.
 
 
 

Tidig morgon

06:15 var Livia klarvaken och ville upp. Så de blev en tidig morgon på oss, vi har varit uppe 1 gång inatt också då blöjan satt på sne och hela sängen var blöt!

Nu ska jag göra mig lite frukost, klä på mig och åka till gymet för PT med Niklas :)