migrän?

05:41 den 4e Augusti ska vi sätta oss på tåget hem, blir en 8 timmars lång resa. Känns lite små tugnt, man skulle ju ljuga om man säger att man inte vill stanna kvar i Västervik med semester :)

Imorse vaknade jag hemma hos Patrik, han gjorde god frukost till mig och vi myste till en Wallander film :) sen åkte vi hem till Sanna, Ricke och Kira en sväng där de var potträning, inget i pottan medans vi var där och tydligen inte senare heller, men tydligen en bajskorv på deras vita matta, haha det tyckte jag var lite kul :D

Käkade lite lunch hos Patriks mamma, fiskgratäng som var mumsig sen fick jag migrän tror jag? sovit 4 timmar nu och de känns bättre nu. Nu ska jag ta mig en långdusch och sen göra något gott och käka :)


Imorgon åker jag och sötaLotta till Linköping, på kvällen blir de tjejkväll :)


torsdagskväll

Ikväll har vi gosat till de här i pappas trädgård, louise kom med pizza, cider och lite vin :) så vi gosade till'et nere vid vattnet! Hade bra trubadur musik ifrån bubbel också, riktigt nice.



Jag har precis reserverat biljetter till imorn, Lars Winnerbäck kommer ju och ska spela på bökensved, jag tänker däremot endast hämta ut dem om de är uppehåll, ska ju tydligen bli regn imorn. Nu ska jag försöka sova för jag har massa att styra med imorn :) natti ♥

3 veckor



:)

4 dagar sedan jag uppdaterade!
jag har solat, firat thess som blev 22, festat, vart i kalmar, badat, gått på grease, sett eclipse, träffat vänner, slappat, fikat, ätit massa gott och massa mer, livet bara leker på! :)

älsklings viken

nu är jag aldeles skönt seg i kroppen, av solen :) vi har legat och pressat på lögabergen hela dagen, eller fram till nu. har vart bra väder, skönt i vattnet och skönt sällskap! Jag lovar att jag njuter något så sjukt av semestern, de är så underbart, ni kan inte förstå! Man är liskom ledig hela tiden, äter va man vill, dricker en öl när man vill och umgås med dom man vill :)

från idag;








Heeeje!

jag har de så jävla bra just nu så jag hinner inte med och blogg, i'll be back later. puss

västervik

sådär ja! nu har patrik och jag flyttat in på sjövallagatan hos pappsen och linn! känns great! så jäkla fin stad jag befinner migi nu, allra finast är den ju när de är precis sånt väder de faktiskt är nu :) stor sol! har legat nere vi vattnet och solat tillsammans med Johanna och hennes 2 hundar, pappa kom en sväng också. så skönt.

nu väntar jag på att Hanna ska sluta på jobbet så vi kan ses lite innan hon drar på peace and love ... louise, vart tog du vägen? du är ju ledig idag.. sover hon mån tro? :p puss