29 oktober

Bloggar från min nya telefon bara så ni vet de :) nu en powernap för att sen glutta på idol och senAre jobba ett natt pass :)

28 oktober

har landat i norge efter våran tripp till sverige, de här dagarna jag var där var så bra! söndag mellan 12 och 19 kan vi räkna bort, då var jag sjuk, men annars så bra <3 min familj, mina vänner och min älskling! en stan som man fått distans till och betyder så mycket mer på något sätt nu. så mysigt iafl!

igår kom min mobil, perfa.. men jag vågar inte klippa i mitt sim kort, man måste ju ha ett micro sim... så jag ringde och brställde ett igår, så nu väntar jag bara på de, så imorn är väl förhoppningsvis de här :) och då ska jag ligga och pilla på min lilla älskling hela dagen lång!

klockan springer iväg som vanligt, jag ska hoppa in i duschen, laga någon mat och sen jobba natten.. på måndag är de redan 1a november, de betyder att de då är ca 6 -7 veckor kvar med jobb sen är det jul ledigt hela vecka 50, 51 och 52.. börjar jobba igen den 3e januari. vart ledigheten spenderas de får vi se ;) men såklart blir endel av tiden i västervik. puss


19 oktober


18 oktober

the beach boys - wouldn't it be nice är ju en gammal goding! igår fyllde min prins 24 år, det var en bra dag med mat, gottis och bowling.. avslutadekvällen med ett nattpass. idag skulle jag sova länge, men jag kan inte, sover bara till 13-14 typ, sen är jag pigg? inte så många timmars sömn, inte så många som jag vill iafl :p jag älskar att sova. snart fredag och västervik.. saknar mina karameller! puss


15 oktober

precis käkat goda nötfärsbiffar med vitlök, persilja och sambalolek :) meningen var att jag skulle göra en god sallad med feta ost och grejer och sen en tzatziki, men de orkade jag aldrig så jag åt bara biffarna :)

på golvet nedanför sängen ligger Tanja, min arbetskollegas hund som är här på besök, hon snarkar! min arbetskollega Brith brukar släppa av vovvsingen här och sen går jag med henne till jobbet så hon får sig en liten promenad! ikväll kom hon redan vid 18 tiden :) så de blir vi två som har fredags myset ihop innan jobbet!

idol börjar ju om lite mindre än en timma, får se om jag kollar på de? jag är så sjukt sugen på en godispåse!!! har inget gott hemma, inget liksom sockergott eller chokladgott. 

om en vecka är jag i sverige vid den här tiden, säkert precis käkat mammas mat och sitter som en rund boll i henens soffa :) de ska bli trevligt.



14 oktober

häääj!
idag är det härlig höstväder, så jag tog mig en promenad med patrik förut,
nu sitter jag bara inne och lyssnar på mysig musik. ska hoppa in i duschen, fixa naglar och bla, bla bla ..

klicka precis hem en ny varm och gosig vinterjacka från jeane bluch;


13 oktober

da dam! my new friend.
komsi komsi, väntar på dig! 
beställde en ny phone i helgen, puss  


13 oktober

på repeat, på repeat, på repeat, på repeat, på repeat, på repeat!


 

9 oktober

just nu sitter jag i Martina och Weino's (leahs också såklart) vardagsrum och nördar lite .. dom tre verkar sova som stockar :) jag har variit vaken sen 08:00!! varit på toa 2 ggr, vait uppe o gått, fått samtal på telefonen men dom bara sover och sover :p

igår var iafl en skit trevlig dag, tidigt flyg till kristiansand, en sväng på staon, träffa emme, lekt med leah, spelat yatzy som jag vann, ätit as god mat och glass! :) fredagskos! martina och jag decka i "min" säng vid 23 tiden, jag vakna inte ens när hon gick upp till Weino :p

Idag blir biff och potatis och fest! :D puss


5 Oktober

Godmorgon :)!

Nu sitter jag i soffan och kollat på Efter tio med Malou, ätit en god frukost med bl.a en god omelett med lök, gräslök och champinjoner, havre knäcke och vaniljjoghurt med skivad banan. Riktig brak frukost, men jag var så hungtig :)

Imorse ringde klockan 06:00!! var rätt jobbigt och ta sig upp ur den varma gosiga sängen, men iafl stogh en dusch, sminka mig och klädde på mej, kl 07:00 gick Patrik och jag till jobbet. Kom in på kontoret och kolla vaktlistan för och se med vem jag skulle jobba och hur mycket frukost det var?! men mitt namn stod inte på tisdagen? nej, tagit fel på dag.. haha så typsikt. det är imorn jag ska jobbba 07:30 :)

gick hem, bytte kläder.. åkte bort till rimi och handla diverse saker som nu fyller upp vårat kylskåp :) jag blir så hungrig när de är massa gott i kylen.. tror de blir taco el lasange med sallad sen :)

nu börjar Malou igen, så ska kolla lite på det.. Bingo Remier på ingång, ha de bra!