help me


Jag är igentligen inte så orm rädd, har väl igentligen inte direkt stött på någon heller
 men den här är jävligt stor och läskig! den skulle jag inte vilja möta!
men som tur är så e den ju faktiskt död.



Just so you know

ligger i sängen och kollar på Rena Rama Rolf :) gott med hundmat!
Blir 4an hela kvällen, för snart börjar Fångarna på fortet (Kul att bonde fredrik ska va med) 
och efter det är de Time out som jag hoppas är kul ikväll!

Vi har laddat upp med Chips o dipp, så nu blir de ryggläge hela kvällen :) myspys


Winner

Sjukt lång sovmorron, patrik och jag har käka frulle i sängen
 och kollar på fångarna på fortet :)
vi ska ligga i denna säng hela dan tänker vi,
 sen ikväll typ midnatt ska jag jobba.


Igårkväll var de 50 års fest hos Nina, hennes karl vet ní, han blev 50!
 Ganska stort.
Prärieguttarna spela på högsta volume,
HELT OK buffe med koreansk mat och massa suschi!!
MUMS!



paperweight

kom precis hem från jobbet, jobb i reception ikväll. det går bättre och bättre för varje dag, men jag hade inte föreställt mig att de är så mycket att lära! ett helt nytt data system och massa olika fack och pärmar och hålla koll på, alla papper! Ja en hel del, men de är kul :) intressant.

ikväll blir de och skala lite räker och kolla på någon trevlig film. jag såg dear john igår kväll, grät från början till slut och ett tag efter de också! gud den var så känslosam. rekomenderar er tjejer och se den;


Du hade tid


Okej, idag är jag ledig! :) börja med och sova bort halva dagen, sen gjorde jag mat till pälsklingen och mig, städa typ hela lägeneheten och så.. sen gick patrik till jobbet och jag gick på promenad, fixa min favvo klocka för 50,- :) så glad att de gick och laga .. den gick sönder på gran canaria, sen trodde jag att jag hade kastat den? men hittade den i den väskan jag hade som handbagage, då vart jag liksom happy!

sen så gick jag och köpte sånna där man lagar punka på cykeln med för jag ska försöka laga våran dubbelluftmadrass. Martinao och Reino kommer ju om en vecka och dom ska få äran och sova på den och ja lyckas laga den.

Nu ligger de räkor på tining, jag köpte med 2 kilo hem, och lite av dom blir min kvällsmat, så jäkla gott, på ljust bröd med majonäs, så jävla bajs gott :) mmmm!



xoxo

gossipgirl maraton, köttbullar och jojo ♥


come away with me

jag är sjuk skulle man kunna säga.. eller nej men typ, gjorde champinjonsås förut, på en möglig svamp, så nu osar de  här hemma samtidigt som jag har magknip! annars var maten supergo förut, massa gotti sallad och kött..och sås då förståss!

jag har precis sett sista avsnittet av solsidan, så himla kul "Tjena Mannen" :D jag skulle bli precis galen på Owe alltså, fy fasen! Men Josephine Bornebusch är ju så himla snygg, jag är typ kär i'na nu :) och deras hem i serien är ju så nom nom, mums!  Puss


I'd Rather Be With You

Lördag idag, denna vecka har varit ganska smärtfri kan man säga :) lagom mycket jobb, winda och krisma har besökt Jessheim och det har vart mysiga kvällar! Linn och Mormor var ju här på snabbvisit också, Linn kommer tillbaka på tisdag och stannar till onsdag :) På fredag kommer Martina och Reino förbi lite snabbt, men kommer sen tillbaka om en vecka igen :)

I onsdags skrev jag på 80% fast nattstillning i reception, så nu blir de och testa något nytt :) Gledjer meg masse! kommer fortsätta i resturangen också, extra. Jag kommer jobba natt 7 dagar och sen va ledig 7 dagar. Så de blir lättare för mig att åka hem och så nu, i allafall en vecka i taget :) blir också lättare att ta emot besök, så komsi komsi!

Jag är så jäkla trött, sover typ 13 timmar varje natt, idag sov jag till halv 2!! de är inte så att jag jobbat massor så är trött pga av de, de är bara så underbart skönt och sova.. ska försöka och inte få de till en rutin om de inte redan blivit de? :p  nu är de strax dax för jobb, imorn lika så, 06,30 ska jag infinna mig på jobbet, kommer nog va lite små tungt att komma upp ur sängen :) haha puss


från och med DU

kom nyss hem från rimi, förstår ni att vi har ingen bil, vi går el cyklar överallt :p haha vi som alltid har tjockat oss och tagit bilen jämt, vart vi än ska. Aja, nu är de ett liv utan bil för ett tag i alla fall!

idag skulle vi gå upp lite skapligt var tanken men de var så skönt och gosa ner sa i sänegn och sova lite till, men har fått lite gjort endå, jag har slängt i färg i huvve så nu är jag svart :) typ! sen har jag gjort de sista med tvätten, har tvättat ALLLA mina och Patriks kläder, förstår ni ALLT?! tänk patrik som har så sjukt mkt kläder. det tog 3 dar :p haha

nu ska vi käke köttbullar, Patrik ska till jobbet om en liten stund, jag ska jobba min första dag kl 18:30.. de blir nog brau!

nu lyssnar jag lite på oskar linnros som är väldigt bra! jag sökte upp han på google för jag ville ha en bild på'n, då fick jag en chock.. så här trodde jag inte han skulle se ut, om man hör hans röst och tänker på namnet oskar linnros, oskar linnros, oskar linnros så trodde jag att jag skulle få se en mjuk äldre man, med skägg! men han var ju söt.  

don't stop belivin'

bra dag alltså! :)

Random pic

från mobilen;


lw med lou


emma o lotta på sahara



moberg och jag, också på sahara



lunch med linn och mamma på gusto



min lunch



kira åker med puttes tuuut tuuut bil, bajs


Tillbaka i jessheim

Den här dagen började tidigt, redan vid 04:45!! Jag och Patrik har suttit på tåg ca 9 timmar idag, kom till Norge vid 14 tiden, då kom stor Thomas och hämtade oss i Lilleström och sen åkte vi hem till Nordbyvegen som har stått tom ett bra tag. Vi har packat upp, tvättat och fyllt upp kylen lite.

Eftermiddagen har jag myst med Patrik hela dagen, kollat Wallander - Dödsängeln med massa godis :) Lagat mat och myst ännu mer typ, fick en jätte fin ring av Patrik som jag verkligen tyckte massa om, en silver med en diamant ♥ nu blir de mer film, en läskig, sen försöka sova :) natti