29 december

frukost i sängen, omelett med champinjon, paprika o lök! vet ni vad, jag jobbar nu natt ändra fram till den 7e februari, så de kommer inte hända så mycket här nu, jag kommer, jobba, äta o sova :) tänkte bara jag skulle säga de, de är inte så mycket intressant på bloggen men de kommer!


28 januari

Vakna för 1 timma sen och kan verkligen inte somna om!! Har en som andas mig rakt i ansiktet och en som ligger på soffan och snarkar. Patrik somnade kl 21 igårkväll, så jag var ganska rastlös och styrde med lite saker, svårt och göra något nu utan att dom ska vakna :) igår gjorde vi grekisk pyttipanna, Nomnom!!! Men nu är jag hungrig igen, vill ha en baconkorv me rømme dressing! Började se filmen the town igårkväll men såg inte hela, har lust och se klart den nu men tror inte jag kan snitsla hit datorn på ett smidigt sätt utan och väcka prutte ;/ får bara försöka somna om, go morgon!

27 Januari

 

ca -18 grader har de varit ett par dagar här nu, riktigt kallt! För någon vecka sen kom de rätt mycket snö, så de är ett riktigt vinter landskap här. tog en bild ut igenom fönstret, fint :)


25 januari

Hej, idag är jag glad, de händer ju annars också men idag är de lite extra! Vakna upp hos Johanna lite sent men fick en god sömn, hämta min kille som kom hem från Sthlm, fick en present, ätit pizza och nu ligger han här och sover och jag har precis haft ett långt samtal med Martina :) får se vad kvällen har att erbjudA?! Puss

24 januari

+

Sov länge idag (: nu var min jobbvecka klar .. har min lediga vecka nu, men fyller upp den med lite jobb fre - söndag :) men nu har jag 2 dagar framför mig med ledigt! har haft ganska mkt ledigt den hör månaden men får endå ihop tillräckligt mned timmar tycker jag.

Beställde nyss en bikini från hm, hittade inte min som jag hade i sommras, har ju ett par till .. men man vill ju ha relativt nytt? :) beställde iafl en vanlig svart;


23 januari

 

I miss my man


22 Januari

För mig är det godmorgon!
Jag är så sjukt trött att jag inte orkar gå upp ur sängen, jag är igentligen både kissnödig och hungrig men de är för jobbigt! Tidigt imorse åkte mitt hjärta till stockholm för vinter konferans, kommer hem tisdag kväll igen.. gud va jag kommer sakna han! Tur jag jobbar helgen så att jag har lite annat och tänka på. Men hoppas han får de kul!

Ikväll kommer Tanja hit, en arbetskamrats hund.. Jag ska va hundvakt några timmar innan jag ska på jobb :) så då blire mys i sängen? ;) en promenad och sen jobb! puss

19 Januari

Sista dagen ledig nu, har ju haft 3 sköna dagar utan jobb! Men kan nog va skönt och komma in i de igen nu efter sjukdom och ledighet som sagt. Ska jobba en liten kortis i resturangen imorn innan jag går på mitt natt pass, vi har fullt hotell så de blir nog full rulle!

Idag ignorerade jag alarmet kl 11, sov till 14, men när jag väl kom upp så tog jag en dusch och åkte ned till sentret med Angelika och käka en omelett till frukost, gluttade lite i affärerna också .. nu börjar vår kläderna komma in och de är kul! lite trött på rea rea rea hela tiden...

Nu tänkte jag krypa ner under täcket och se ett par avsnitt av favorit serien Gossip Girl, puss


18 Januari

Idag blev de Pannbiff lunch och Angelika joinade, det var gott! sen drog hon och Patrik till jobbet. Då kom Johanna och hämta mig så vi åkte och handla lite saker, typ mat och så. Sen kom vi hem till henne och då kolla vi Mean Girl och typ slappa eller så :) Skärde sallad i 36543 timmar som man inte ens fick äta ;) Nu springer hon runt här naken som en yr höna och jag ska strax åka hem och städa och käka räkor! ha de


Gammal bild på oss


16 januari

Jag sitter ofta inne på hemnet och kollar på olika hus och lägenheter, nu har jag sett ett hus som verkligen är jätte mysigt, älskar entre planet som är så öppet, liksom att kök/vardagsrum sitter ihop :) Här kommer några bilder från HUSET;



ååå jag vill ha det, sen ett jobb till mig och ett till putte, ett par miljoner och sen typ 2 barn, en fin bil! Sen ett par riktigt snygga pattar och en bra kropp, då skulle jag verkligen va nöjd :) släng med en grym grill också! PUSS

15 Januari

samlade lite energi och gjorde lite god mat idag, minipajer..  skulle varit 10 x godare om jag hade haft allt hemma till en sallad.. för de måste nästan vara sallad till paj!




Annars är jag sjuk fortförande, har hostat upp 3 liter slem, tror jag har en sådär 6 liter kvar som ska upp.. kanske att de kan bli bra sen.. för nu är jag jävligt trött på att va sjuk. puss


14 Januari

Usch de här suger! Snor, slem, en jävla hosta och huvudvärk. Fick gå tidigare från jobbet imorse, kände att orken var slut.. känner att jag måste vara hemma och bli frisk nu. Men man blir liksom rastlös i hela kroppen på något sätt samtidigt som man inte har någon ork liksom..

Har precis käkat lite mat, blev mc donalds.. ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen igen och sätta på eclipse :)



12 Januari

dålig fart i rösten idag, inte riktigt helt bra alltså!

vart en lunch på stan idag med Johanna, vi fixade också nya skattekort.
sen blev det lite shopping, köpte ett par svarta höga midje byxor med snygga knappar :) ett grönt linne med knappar, den också! Sen vart de en leopardmönstrad topp och en rosa skjorta med svarta rosor på, låter kanske inte så snyggt men den var nice liksom! Juste en kamera köpte jag också till våran Thailandssemester vi ska på om 7 veckor, as långt kvar men endå ;)




nu ska jag sova 2 timmar, adios :) puss

 


12 Januari

Sjukstuga på Nordbyvegen!
Började för någon vecka sen med att Patrik kände sig hängig och febrig, sedan fortsatte de med att han blev hes och där efter tappa rösten nästan helt, nu hostar han som bara den.. han får tillomed spy liksom! Grejen är att jag har haft precis samma, känt mig febrig, ont i kroppen.. nu är jag hes .. så jag ligger ca 3 dar efter i sjuk utvecklingen kan man säga.. så om tre dar är det jag som hostar så jag spyr :/ bläää..

Jag trottsade detta o gick till jobbet igår, så kom faktiskt nyss hem :) men blir ingen sömn, patrik ringde precis legevakten och han har tid där kl 09:00, hoppas han  får nogot som stoppar hostan!



9 januari

Säsong 2 börjar den 16 januari! weeeeeeeeieiii!


9 januari

Säsong 2 börjar den 16 januari! weeeeeeeeieiii!


6 januari

Hello! Jag är glad nu, verkligen skit glad :) Jag har inte helt full koll på vilka som läser min blogg även om den är relativt "hemlig", därför väntar jag lite med avslöjandet ..  men ååå de ska bli så kul! kan säga att de är en slags resa iafl, därför måste jag banta lite :) men ALLTID efter att man ätit nyttit och vart duktig så kommer de där jävla suget efter choklad!! hjälp ma, hur ska jag få bort de suget :P ?


5 januari del 2

sommnade ganska på en gång om man säger så och när jag vaknade så tog jag mig en dusch, sen var jag skit hungrig :) gjorde as go mat... sen inte ens ut och va så gott, synd at man inte kan få smak upplevelsen genom att titta på bilden liksom! aja avocadon, feta osten och römmen gjorde allt.

 

nu då? ja nu väntar jag bara på att jag ska jobba ett nattpass, de mysigaste med och jobba natt är och komma hem på morronen när min älskling ligger varm och go under täcket ♥


5 januari

halvsover till jönssonligan som går på 4an



4 januari

sitter här i min nya mjukis dress som jag fått av patrik, väntar på att Robin, Angelika och Prutten ska komma, vi ska ha pannkakskalas för Angelika som fyller 21 imorn :) grattis grattis!!

senare ikväll ska jag glutta på Victoria Secret Fashion Show som jag missat , tror inte dom andra har något emot att joina då :) vi får se, ha de brao!