Today

Har precis kommit hem från våran promenad :) Men nu blir de bara och inte göra något alls fram till att P kommer hem från jobbet, då ska han ha en kortis paus här hemma innan han åker på nästa jobb. Så då ska jag köra han till jobbet för att sen ta bilen in till Oslo, hälsa på Sara och hennes karl :) Kul och komma bort lite, lite längre än sentret här uppe ;)


Livia fick välja kläder själv ida som ni ser  :) hihi


Lite blandat

Min tid vid datorn blir bara mindre och mindre ju mer tiden går .. Jag vet inte men jag känner inte samma behov längre, förr var det så att såfort jag inte hade något och göra så satt jag mig med datorn i knät, tillomed när jag hade saker och göra satt jag med datorn, kunde inte slita mig ... Livia är väl en stor anledning till att jag inte sitter och nöter så mycket här men jag ska inte bara skylla på henne :)

ldag börja vi dagen med en promenix, inte en så lång sådan men typ 40 minuter iafl. När vi kom hem så tog både Livia och jag en powernap vilket var super skönt, sen in i duschen, när jag hade gjort de där så var klockan typ 12 men de kändes som om den var typ 4 på eftermiddagen eller något? så mörkt och tråkigt ..

Aja efter de så började Livias ljuva stämma bli allt högre och högre här hemma och inget var bra, inte ens när pappa kom hem var de bra, så vi provade med allt, byta blöja, mat, bada och sova :p När hon hade fått allt de där så var det bra igen, hon var tillbaka, lilla glada Livia :)

Vid 16 tiden åkte P på jobb och Livia och jag tog en shopping runda,
4 tröjor och ett par byxor, TILL MIG ?! Ovanligt nu för tiden, men de gick ganska bra idag :) hehe

Nu ska jag fixa någon kvällsmat och förhoppningsvis hinna se lite tv innan Livia vaknar :) pöss


Sol och kallt

Idag var de ingen värme ute alls, burr! Jag har precis kommit ut ur en varm dusch, tagit på mig varma sockor och tänt brasan. Livia sover fortfarande sedan våran promenad, vi gick till mitt jobb för att lämna en katalog till AnneBrith :) När vi kom hem och jag skulle hoppa in i duschen så var mina ben alldeles röda, så kallt var de..

Kollade på kartor hur långt de var till mitt jobb, 3,4 kilometer, så jag har nästan gått 7 kilometer idag, de skulle jag behöva varje dag :p

 


Söndag

Vaknade 9:30 imorse och då tog Livia och jag en morgon promenad, jätte skönt var det ute, sol och 13 grader varmt, inget första advent väder precis men helt perfekt promenad väder :) När vi kom hem låg pappsen fortfarande och sov, Livia fick krypa ner och mysa med honom medans jag tog en dusch.

På eftermiddagen fick vi besök av Sara, Johanna och Robin :) Vi käkade raggmunk och kollade bonde söker fru. Nu har tjejerna åkt hem och vi andra sitter i soffan och kollar Gustavsson 3 tr.. senare blir det Beck :)


De finaste som finns

Vi har redan fått alla bilder av Karianne och jag är så himla nöjd!



Harry

Nu är P på jobbet, Livia och jag har laddat upp i soffan framför Harry Potter, den går på tv:n.. Jag har sett 1 el två Harry Potter filmer men inte denna (tror jag)? Är inget Potter fan men han blir bra underhållning ikväll :)

Julmust och clementiner :)


Jul outfit

 Livias ena jul outfit, vi kommer att fira jul två gånger i år och de här är den ena outfiten hon kommer att ha, båda är från Lindex :) Klänningen har hon fått av Thess och den lilla jackan köpte vi till härom dagen :)




Tjockas

I torsdags var vi och vägde och mätte vårat lilla gryn, 5325 väger hon nu, gått upp 1 helt kilo på 14 dagar! Hej vad det går.. 60 centimeter lång, inte konstigt att kläderna i stl 50/56 sitter tight :) Så ikväll blir det att gå igenom henne garderob!

Fram till kl 21 ska vi bara mysa i soffan hela familjen, för sen ska pappan på jobb så då får Livia och jag mysa själva resten av kvällen :p


Koselig

Hela familien ligger kvar i sängen och bara myser, sovmorgon!
Det är fint väder idag, så vi får se vad vi hittar på :)

 


Family

Idag har vi haft besök av Karianne på eftermiddagen, det är hon som tog bilderna på mig, Patrik och magen. Idag tog hon mest kort på Livia men även några på oss alla 3, vi har ju inte haft med någon bild i tidningen än, men nu kanske de blev någon som vi kan skicka in :)

Vi har bara fått små smakprov än så länge, så jag har inte så mycket att visa er, kan visa en som jag tycker är så fin, det är på de som jag tycker är de finaste i världen! Dom två tilsammans gör mig helt varm och lycklig, min familj, min alldeles egna familj ♥


Fredag

Fredag idag, vilket betyder helg :) Pappa kommer hem runt 4 tiden och ska då va hemma med oss nästan hela helgen, de gillar vi! Han ska iväg imorgob kväll för att jobba lite extra på hotellet. Denna helg känns lite tom på ett sätt, vi har ju inte haft en enda helg utan besök sedan Livia föddes, el förra helgen var vi ju gemma i Sverige men då var vi ju knappast ensamma. Vad ska vi hitta på utan allt folk? :) Helt tomt blir de väl inte, tror Robelibobban skulle titta förbi :)

Livia & Robelibobban härom kvällen,


Separationsångest

Ikväll har jag låtsats som om jag inte bryr mig, men igentligen har de gjort lite ont i hjärtat! Hehe, jag har rensat garderoben.. idag gjorde jag de verkligen på ritkigt, sånt jag inte använt på länge fick åka ner i en svart soppsäck, för och göra de hela lite lättare sparar jag soppsäcken i källarn ett tag, och har jag inte varit nere och hämtat något på 1-2 månader så åker den iväg till människor som behöver dom bättre än mig.

Så nu ekar de verkligen tomt i min garderob, med tanke på att jag knappt köpt kläder sedan i Maj så finns de inte så mycket kvar.  Men de känns ganska bra endå, jag tycker om att bara ha dom kläder jag använder i garderoben :) Lite halv jobbigt och ha en smockfull graderob och så använder man bara hälften.

Nu ska jag gå och fixa lite i köket, lussebullarna vart en besvikelse, smakade inte så mycket saffran som jag ville, jag hade liksom mer än va man skulle, men endå smakar dom bara bulle? vad gjorde jag för fel ?
Ska också fixa Livia och allt de där som måste förberedas inför natten :) Jag är ju lite lat och orkar inte gå upp på natten för att värma NaN till henne, så jag har med mig termos och flaskor in i sovrummet :p


Jag och min lilla trollunge :)


Lussebullar

Nu till helgen är det ju första advent, så mysigt. Patrik och jag var på Ikea häromdagen och köpte lite adventspynt, vi ska ju inte va hemma (i norge) i jul, men lite stämmning måste man ju ha!

Fick ett sug efter lussebullar nu, lussebullar är verkligen något som jag skulle kunna äta året runt, tillsammans med julmust :) Så jag ska nog ge mig ut och leta rätt på saffran, så kanske de blir lite bakning till kvällen, nu vågar jag inte påbörja ngt sånt projekt, finns risk att man blir avbruten av den lilla :) Just nu sover hon, men man vet aldrig när hon vaknar?


Lindex

Var inne på Lindex hemsida och kollade lite,
tror inte jag kommer kunna hålla fingrarna borta från dom här två :)



Pyamas som de står "don't wake me, I'll wake you"



Kattdress, med mage och små öron på,
 vad passar bättre till min lilla kattunge här hemma, 
         Mjauuuar gör hon så bra själv :)


GG

Patrik har med sig Livia på sentret,
då passar jag på och äta lite godis och se en episode av GG ♥


Duktig tjej

Min lilla tjej har inatt sovit i sin egen säng! Det var inga problem, hon fick mat vid 23 och sov då fram till 04 då hon fick mat igen och sov till 07:30, då blev det mat igen och hennes mamma kände att nu hade hon varit duktig nog och att jag faktiskt saknade henne på tok för mkt för att hon inte skulle få komma och ligga hos mig, även om hon kanske inte tyckte de spelade ngn roll vart hon låg :p

Nu ligger vi fortfarande i sängen, hon tar en nap och jag ser gårdagens avsnitt av ensam mamma :)

Min lilla tjej i sina virkade converse,


Hemma

Nu är vi hemma igen efter 1 vecka i Sverige, Västervik. Nästan 10 timmar tog resan hem men då tog vi endel pauser så livia fick sträcka på ryggen. Det gick faktiskt riktigt bra och åka med henne, hon sov nästan hela vägen :)

Nu ligger hon i sin egen säng klarvaken och på jätte bra humör, vill inte alls sova.. Vi får väl se hur länge hon kan sova i sin säng innan hon ligger vid sidan av mig? :p


Fredagsmys


Breaking dawn

Det blev bio ikväll, jag hade tur att det fanns 1 plats kvar på samma rad som mina kompisar bokat .. Gud vilken film, jag vill inte säga för mycket, inget kul om jag avslöjar va som händer, men tveka inte på att se den för den var verkligen jätte bra :) !! 

Medans jag var på bio så var Livia hos Farmor och Farfar där hon hade haft de jätte bra :) Mitt huvud kunde inte riktigt koppla bort henne helt, försökte men de var svårt, min lilla lilla fina bebiiiis! 

 Nu sittervi i soffan hemma hos min mamma och har kvällsfikat lite :)
Jag har inte bloggatr så mkt sen jag kom till Västervik men mitt internet på telefonen funkar inte :/



Farsdag

Det här är dom finaste personerna i hela världen,
när jag ser dom två tillsammans blir jag helt varm i hela kroppen och lycklig! ♥



 


Dagen

Här kommer ett litet inlägg om dagen :) Den har gått fort men endå varit lång, vi har hunnit med massor! Det började med att Livia bajsade på pappa så vi fick ta en mysig dusch med henne som hon älskar :) Sen fick mormor torka och klä på lilltjejen.

  

Sen gjorde vi oss klara för lite shopping på stan :) Tror alla kom hem med ett par påsar var. Innan vi var helt klara och vandra hem så blev det en fika på egon.






När vi kom hem så blev det god mat, sedan lite godis och dricka i soffan ;) Patrik och jag hade inte så svårt och få barnvakt, så vi passade på att få lite solariesol på våra bleka kroppar och gå ut och ta varsin dricka :)

Nu är vi trötta och ska packa ihop här hemma, sääääängen! :D gonatt!


<3

Min älskade unge ♥











Besök

I helgen har jag mamma och mormor här på besök :) så de blir inte så mkt bloggande, nu har jag lite tid för vi sitter i bilen påväg hem från Ikea ;) när vi kommer hem blir de taco, godis, idol och självklart en massa mys :) puss


Tröttis

Jag vet att större delar av min blogg handlar om de lilla livet Livia, jag hade från början inte tänkt att de skulle bli så men jag kan inte få nog och hon är ju en så stor del av mitt liv, de är ju tillsammans med henne jag gör allt och jag kan ju inte sticka under stolen med att man är väldigt stolt :)

Idag har vi varit hemma hela dagen och hon har faktiskt sovit större delen av dagen, trött tjej! Nu ska vi plocka undan lite i köket och sen krypa till sängs!

Trött plutta som inte låter blixten på mobilen väcka henne :)





Marc Jacobs

Luktade på denna goding igår, den luktade så himla gott,
blir de helgens inköp kanske ?


Pappa och dotter

Häng i soffan igår innan vi gick ut och åt middag :)


Livia

Var ju som jag tidigare skrev på helsestajonen igår med Livia, jag blir lite rädd att hon växer så fort, snart är hon inte min lilla plutte bebis..men samtidigt blir jag så glad för att hon växer som hon ska såklart :)

Vi mätte henne igår för första gången sedan förlossningen och hela 8 centimeter har hon vuxit, så nu är hon 58 centimeter lång!! Vikten går också stadigt upp, hela 400 gram har den lilla klumpen lagt på sig så nu väger hon 4430 :)

Just nu ligger hon och sover så sött i sin säng,
man blir trött av och bada :)


Johanna

Blev lite halv dålig uppdatering igår eftermiddag/kväll.

Vi gick ut och firade Johanna som fyller 24 på torsdag, blev god mat med trevligt sällskap på restaurang Egon :)


Matvrak

Nu vakna en hungrig bebis, men inte för första ggn, 5 ggr har hon vaknat och fått flaska sedan 23 igårkväll! Spännande och se va hon väger, hon är ett riktigt litet matvrak :) vi ska göra oss i ordning nu för att ta en promenad bort till helsestajonen för att få en vikt på henne :)


Höst

Vilket höstväder! Perfekt för en kväll framför tvn.. Fotbollsgalan och ensam mamma :)


Promenad

En lite halvtjurig bebis ligger nu och väntar på mig, vi ska ut på en promenad!
Vädret är inte kul alls, grått och kallt.



Ställde mig på vägen nyss, 4 kilo kvar till de jag vägde innan jag blev gravid,
dom ska bort nu :)
Jag hade hoppats på att ammningen skullle hjälpa till och ta bort endel av dom där kilona, men eftersom att de inte riktigt funkat får jag väl försöka få bort dom på egen hand. Jag ammar inte alls längre, efter tappra försök att få igång mjölkflödet med pump så inser jag nu att de går inte! 
 Livia är lika nöjd med ersättningen, får försöka tänka så, även om jag hellst av allt skulle viljat amma längre än de jag kunde. Men är Livia glad är jag glad :)  

Nej, bäst och klä på sig och ge lillan lite mat, sen ut på promenad! Tjohej


Västervik

Till jul trodde jag att vi som först skulle få komma "hem" till Västervik som först, men där hade jag fel :) idag bokade jag biljetter hem till mig och Livia, så vi kommer hem en vecka nu i november, måndag den 14e, min älskling måste jobba men kommer lite senare på fredagen.

På tåget får jag sällskap av min mamma och mormor som då ska åka hem efter ett besök hos mig :)


Ett sommrigt Västervik,


1 månad

Idag fyller Livia 1 månad, tänk att en hel månad har gått sedan lilla korven kom ut till oss :) tiden går otroligt fort och vi älskar henne mer och mer för varje dag som går (om de är möjligt att älska någon mer än de vi gör?)

Nu sitter vi här i soffan och hon sover på mitt bröst, de är så mysigt :)


Morn!

Godmorgon :)
Här har hela lilla familjen ätit frukost framför tvn.
Nu har Patrik åkt för och jobba, Livia har precis fått mat, så nu ligger hon däckad på soffan.




Medans hon sover ska jag fixa lite saker här hemma, tvätt, bädda och disk.. sånt där kul :) höhö!


Små

Mums med bebisfötter till frukost :)


Pappa

Pappa är så mysig...






och rolig.. höhö



Fifa

Livia och jag vandra över till grannen där pappa och grabbarna spelar FIFA! Precis ätit pizza, jag som skulle vara nyttig i november, cola till de också :b

Uppmärksamhet får hon gott om :))


1 November

Ny månad och tiden fortsätter att springa fort fram! Bara 2 månader kvar av det här året.

Idag hade vi en liten tjej här hemma som vaknade vid 06 för att få mat trodde vi, men efter maten som hade inte hon lust och somna om?! Hon låg för de mesta still i sängen så vi halvsov fram till nio, sen gich vi upp, åt frukost och gjorde oss iordning.

Vädret är lite halv dåligt idag, inte så kallt, men grått och små regningt. De strunta vi i, jag tog på mej skor och jacka och stoppa ner Livia i vagnen och tog de långa benet före det korta och promenerade bort till helsestajonen för vägning av lillan ... nästan 350 gram hade hon ökat på bara 1 vecka, så nu går de snabbt upp :) Nu väger hon 3995!

Nu ligger hon fortfarande i vagnen och sover medans jag gör lite annat!
Börjar bli hungrig, va ska jag ha til lunch ?