Kvällsmys

Hela dagen efter besöket hos jordemor har gått i ett väldigt lugnt tempo, har inte gjort allt för mycket, men har kännt mig så trött! Kom mig ut och till posten en sväng men annars legat mest i sängen och soffan :p Kollade en film förut, Svinalängorna.. vilken hemsk film!


Inge bra på tv vid den här tiden så jag lägger mig till rätta i soffan med finn crisp och ett par tidningar, snart kommer Patrik hem från jobbet också.


Jordemor

Imorse kl 08:30 hade jag tid hos Jordemor, Patrik skulle följa med, så de var 2 trött själar som befann sig där, de var vägning, mätning och så lyssna på lillans hjärta, nu var SF måtet 25 cm vilket var bra, nu ligger jag precis på linjen, låg lite under i början, men med så mycket mat som jag moffar så kan väl inte bebisen annat än och växa :) Hjärtslagen låg idag på 142 slag i minuten. Fick också lite klarhet i allt de här med föräldrapengar, vilken djungel!

Här är en bild på maogen, vecka 27, går in i vecka 28 imorgon :)

Grillat

Idag blev det grillad kyckling, ris och grönsaker till middag!



Efter att ha sett på programet Laila bakar så blev jag nu sugen på att baka :) ska nog gå in till affären och köpa det som behövs, kanske ska göra den där äppelkakan el pajen som Johanna och jag har konstant sug efter? :)


Sjukling

Min pluttesnutt är sjuk idag, så vi låg kvar i sängen ända till 16!! Då gick jag upp och gjorde våfflor och glass till oss, sen har de tvättats och städats endel.. känns inte som att klockan redan är halv 1! men de är väl för att vi gick upp så sent. Nu blir de mat och en film :)

sover


myser i en onepiece


Film o ferie

1 natt kvar och jobba sen har jag semester i 5 veckor :) de ska bli trevligt hoppas jag! Så nu har jag precis duschat och ätit och ska snart göra mig iordning för att gå till jobbet.

Jag har fixat endel filmer som jag tänkt se länge men inte hunnit med, den första av dem såg jag igår, life as we know it som var jätte bra! nu håller jag på och se no strings attached som också verkar bra, men jag hinner inte se hela ikväll, så får se klart den imorn :) de ska ju regna för ovanlighetens skull imorn så de passar bra!

har massa bilder från midsommar som jag tänkte lägga upp, men hinner inte de nu, så de får bli imorgon :) Puss


Nytt

Kunde inte bara gå förbi..


Lunch

Idag ringde Patrik's telefon strax innan 12 och sen kunde inte jag somna om, så jag gick upp och gjorde mig i ordning och följde med som sällskap när Patrik och Robin luncha på Ciao Bella :)


PIZZA :D


Sen drog karlarna hem/jobb och jag mötte upp Sara och Johanna för lunch, så för oss blev det thai kylling :) Nomnom! Nu blir de några timmars sömn innan natt jobb med wobbba! Ciao

Måndag

Idag när jag vaknade var solen stor på himlen, så jag tvätta och hängde tvätten ute, torkar så fort och luktar så gott :) Vid lunchen var solen fortförande kvar så den åt vi ute :) Men nu, nu regnar och åskar de, så nu sitter jag här i soffan och läser bloggar och kollar olika sidor med kläder.. men köper inget, de ska jag göra i höst, en helt ny garderob!! :)

Helgen i Västervik var bra och gick fort precis som i vanlig ordning .. Man har alltid 100 saker som ska hinnas med så inte en lugn stund, men de är ganska skönt och ha något och göra hela tiden. Nu sätter jag på en film, blir Water for Elephants igen :)) puss

Nedräkning

Från 280 dagar har det nu gått ner till 102, snart är de 2 siffrigt :)


3D Ultraljud

16/6 hade vi tid på Crocus i Linköping för Tillväxt 3D ultraljud! Så nu äntligen fick vi se våran lilla skrutta igen :) Det var verkligen helt underbart :) Nu får vi nog inte se henne förens hon behagar komma ut vilket är ca 3 månader till... längtar massor nu! Här ser ni några av bilderna vi fick med oss hem:


Water for elephants

♥♥♥


Sol

Hej, idag tittade solen hit för föesta gången på lääänge, vi upptäckte tyvärr de lite sent då vi vaknade kl 2 :b men efter och ha jobbat natt både P och jag så ville vi sova ut. Det blev iafl frukost i solen :) ska visst bli fint imorn med, men sen kommer regnet..




Nu håller P på med grillen så det blir grillad kyckling, potatisgratäng och en sallad, nomnom! sen blir det nog bio, hangover 2 :) sen sista natten med jobb! Imorgon kommer Martina :D

Lite nytt


Idag bjuder jag på ny design och på den senaste shoppingen :)
Halsband från pieces 99,-


 

Topp från gina tricot 59,-



11 juni

Nu är det ett par dagar sedan jag skrev sist, men de blir så när jag jobbar nattvecka! Det händer ju inte så mycket mer än jobb och sova då :) Idag har jag faktiskt varit vaken länge, så har hunnit med endel :)
Patrik och jag gick till stan och mötte upp Angelika och Johanna och tog oss en shopping runda, vi skulle ha ett pat skor till Patrik och lite somriga kläder som inte sitter så förbannat tight till mig :) Hmm, inga skor och inte speciellt mycket kläder till mig heller.. Patrik hitta en fin skjorta och jag köpte ett halsband och två tröjor! Johannan däremot som haft kjöpstop i över en månad gick loss endel, Angelika också :)

Efter shoppingen blev det en bit mat på mirabell, sen hem och slappa lite innan vi åkte hem till Angelika och spela spel och åt glass :) Sen hem igen, slappa lite till, sen nattjobb! :)

Idag har jag känt mig helt handikappad, min mobil har inte haft ngn teckning på hela dagen :( så jag har varit lite ledsen, men nu ikväll/natt när den börja funka blev jag så glad igen :D !! weeei. puss


8 juni

 

24+1


4 juni

Hej, Sitter i min deluxsäng på sjukan hos Linn, just nu är hon ganska pigg och druckit TRE glas med vätska!! Hoppas hon blir bra nu och kan komma hem utan och ha så ont! Igår så vaknade jag här, på förmiddagen kom mormor o mamma så då passade jag på att åka ut till Lotta och sola mig i skuggan och prata lite med henne, senare på eftermiddagen så vart de en kebabmästarn i hamnen med louise :) Även ett kärt men kort återseende med Karlsson och fam Blomberg :D Idag blir de sol på lottas brygga och ev lite shopping, hoppas stan är öppen! Bokade biljett hem igår, åker hem måndag förmiddag. det var allt för mej, puss och hej! saknar världens bästa putte såklart!

2 juni

Åka komunalt är väl inget första val man gör, specielt inte sj:s tåg! Än så länge är vi bara 10 min sena, de påverkar kods inte mitt resande då jag har 50 min mellan mina två tåg i Katrineholm. Sen vem man får i sätet brevid kan man också ha olika tur med, jag fick en äldre dam som valde att fortsätta sin frukost på tåget, skalade sig ett ägg och ordnade knäckemackor med räkost, inte dom bästa lukterna för en som är lite känslig. Nu sitter jag iafl här på tåget, påväg mot Norrköping, där står Patriks pappa och väntar på mig så kör han mig till vvik :) där ska jag ta hand om min syster, träffa familjen och vännnerna.. Åker nog tillbaka på måndag! Nu ska jag titta lite på insidan av ögonlocken! Ciao