<3

Tredje morgonen i rad som jag vaknar innan Livia. Jag är pigg och utvilad. Har börjat gå och lägga mig betydligt tidigare om kvällarna och de hjälper. Jag märker också att 3 timmar på förmiddagen är så mycket mer värt än 3 timmar på kvällen då man endå bara ligger på soffan.

Idag vakna Livia kl 07, så då gick vi upp, klädde på oss och kolla på barnetv i soffan tillsammans, lämnade henne på dagis, åkte och handla, tränat, solat och nu har jag precis ätit frukost. Ska hoppa in i duschen nu.. Sen innan jag hämtar Livia så ska jag försöka sova lite eftersom jag ska jobba inatt.

Idag är de ju alla hjärtansdag, Patrik är i lillehammer på jobb och blir nog ganska sen hem. jag ska jobba senare idag så vi ses nog inte så mkt, men jag har köpt lite rosor för stämningens skull, de låg också en överraskning utanför dörren imorse från Johanna :) 3 vita rosor och en påse hjärtgodisar! Mys.


Storstädning

Nu har hela köket fått smaka på klorin! Golvet ska också få smaka, sen ska jag hänga en maskin tvätt och efter de ska jag sätta mig i soffan med lite lunch och bara titta hur fint de är.. För om ett par timmar kommer vildingen hem och hennes pappa också för den delen och då tar de inte många minuter så är vi tillbaka där jag idag startade ;D haha


Ledig

Denna vecka är egentligen min lediga vecka. Men eftersom de fanns endel extra vakter att ta på jobbet så tog jag 4 extra dagar, tisdag, torsdag, fredag och söndag. Då blir de några kronor extra :) men idag är jag alltså ledig, har precis varit och lämnat Livia på dagis, ska försöka få lite gjort här hemma idag, man hinner inte så mkt som man vill när man jobbar, så idag lyxar jag till det med en heldag hemma själv, man behöver en dag för sig själv ibland.
Livia har dessutom vinteraktiviteter på schemat idag, så hon har de så bra där hon är nu :)

Blir nog ett träningspass mitt på dagen idag också.. Går faktiskt riktigt bra nu.. Kul! Sedan i början på november har jag gått ner 6 kilo och minskat 12% av min fettmassa.. Om 4 veckor är vi på Teneriffa och då gör de inget om 2 kilo till försvunnit! Vi får se..

Livia igår när vi var ute och åt middag,


Morn Morn!

jag hade tänkt att ta med Livia till badhuset idag, men hon snorar så dant så de blev och bada i badbaljan istället. Nu sitter vi i varsin morgonrock och äter frukt och ser film. 
 

Fredag

Denna Fredag har varit otroligt kort, eftersom att jag stängde av min klocka när den ringde vid 12:30 idag och inte vaknade förens Patrik ringde vid 16:40!!! HJÄLP, dagis stänger 17:00.. men jag var där 10 minuter senare. När Livia och jag kom hem så skippade jag det som jag igentligen tänkt vi skulle hinna med, istället har vi myst massor, läst bok, lekt med dockor och käkat mat. För mig,en het perfekt kväll med den jag gillar bäst ;)
 
Nu sover hon och jag har städat hela lägenheten, småkollar lite på farmen..
 

Vad är klockan?

Jag gick och la mig ganska tidigt ikväll, redan vid 23. Hade planerat att vakna pigg imorn vid  7 tiden, samtidigt som Livia. Men istället vaknar jag halv 2 och kan inte somna om?  Så nu ligger jag och vrider och vänder på mig. 
 
Vi är iaf friska här hemma nu, hur länge vi nu får vara det? Så imorn ska Livia några timmar till dagis. Vi var på dagis i fredags och hämtade hennes åkpåse, hon blev jätte glad när hon kom dit! Hon är nog lite trött på mamma och pappa nu efter att ha varit hemma i 10 dagar. 
 
Nu ska jag göra ett nytt försök att sova, puss