Tröttisar

Ligger i sängen med mina älsklingar, dock är de bara jag som är vaken. Vi skulle egentligen gå upp tidigt idag och styra och fixa men jag låter dom sova lite till, dom är så fina :) kan ligga och titta på dom i evigheter!

Idag är de sista dagen på 2011! Gud va snabbt de har gått, det bästa året i mitt liv, men jag tror utan tvekan att nästa år kommer bli ännu bättre :) ett helt år med min fina familj.


<3

Igår kväll lämnade jag och P över Livia hos farmor vilket jag vet att dom båda gillar :) medans Livia hade det bra där så gick Patrik och jag ut och åt mat. Skönt och va lite själva. Se mötte vi upp Frida och Jonas för bio, The girl with the dragon tattoo. Den var väldigt bra men jag tror den skulle varit bättre om man inte sett den svenska versionen för nu visste man ju vad som skulle hända hela tiden :p


-

De här har hänt


Grevgatan

Ikväll håller vi till hemma hos Veronica och Kristian.. Tyson och lilla "barney" i magen är ju här också :) vi har mumsat supergo mat och ett par julkolor. Nu är vi inne på sista refrängen, bilen går snart hemmåt :)

Livia myser med Kristian,


Tidigt

Klockan är alldeles för tidigt! Men har man varit utan internet på phonen och samtidigt som matning av bebis upptäcker att de faktiskt funkar nu så är man fast! Kollat igenom allt jag missat :)

Ska blunda lite till nu, bjuder på en snygg bild på mig och Kira 3 år ;)


Onsdag

Idag började dagen ganska lugnt här hemma, Livia sov 7,5 timmar inatt utan att vakna och gav oss sovmorgon till halv 10 :) Så vi vaknade helt utvilade och pappsen och Livia hoppade i badet som dom båda två älskar, specielllt tillsammans ♥

Efter de åkte P och lunchade och Livia och jag pyssna lite här hemma. Sedan tog vi oss ner på stan där vi hjälpte min syster med lite grejer, köpte lite julklappar och efter de så gick vi upp till (gammel) mormor som flyttat från Sthlm ner till lilla Västervik, hon bor mitt i stan så de var super smidigt och bara smita upp dit på en liten fika, god fika! Sen tog vi med oss henne och åkte och handlade lite.






Så nu har jag bjudit min pappa på mat, kokt potatis/morötter, biffar och sås :) Biffarna vart jätte goda, hade lite bacon och purjolök i, nom nom!


Wow

Snyltar lite internet hos familjen Blomberg/Nyman :) killarna kollar hockey och jag och Kira leker med kameran :P


Sverige

Hemma i Västervik, utan internet! Som det var sist jag var hemma så funkar inte internet på mitt svenska simkort, därav uteblivande bloggning! Har nu beställt ett nytt simkort som kommer den 22e december! Så du hoppas vi på att de ska funka.

Nu ska jag göra oss klara för en promenix ner till stan där det blir lunch med min mamma, min mormor och min lillasyster :) hoppas ni mår bra! PUSS


Jul

Imorgon packar vi bilen full och reser hem till Sverige för 2 veckors jul ledigt. Så idag måste jag börja packa, packa till mig själv gör jag på två minuter, men nu har jag en liten baby och tänka på, tur att allt finns och köpa om de skulle vara något som glöms.

När vi åkte hem från Sverige sist så sov lillkorven nästan hela resan, jag hoppas de går lika bra den här ggn :) de är ju trotts allt 60 mil. Så de blir ett par pauser så hon får sträcka på ryggen.

Nu ska jag försöka komma upp ur denna gosiga säng och ta en dusch medans Livia sover, sen är de bara börja med packningen. MåSte va klar till kl 15 då vi ska på jullunch på jobbet, den håller på kvällen ut så när vi kommer hem vill vi ha allt klart och bara krypa i säng :)


Bebis

Livia väger nu 5960 och är 61,5 centimeter lång :)


Rörigt

När jag tidigare idag skulle gå till sentret så var jag precis färdig till att gå, men då kommer jag på att jag inte har  plånboken och hittar den ingen stans, hallå?? Aja, tar med mig passet och tänker att jag tar ut pengar på banken ist. Inne på banken så säger dom "nej dessvärre vi har inga kontanter här du måste ha ditt kort för att kunna ta ut pengar".. Hallå, de är liskom en bank jag är på tänkte jag, men okej då, jag får väl bara gå hem och leta vidare? När jag kommer hem och tittar på telefonen så ser jag ett sms om att mitt paket kommit till posten, typiskt att jag inte såg de innan jag gick, då kunde jag ju hämtat de när jag endå var på stan.
Aja, packar ner Livia i vagnen igen och DÄR ligger min plånbok, jag har alltså haft med mig den hela tiden! Så jag hade aldrig behövt gå hem som jag gjorde, tur de inte är så långt då. 

Tillbaka på stan så hittar jag endel på BikBok faktiskt :)
Hämtar ut mitt paket från Nelly som jag beställde härom dagen,
 både klänningen och kjolen var bra :D

Köpte bl.a dom här två fast i champange färg.





 


Bik bok

Godmorgon!
Har precis vaknat efter en underbar natt! Livia fick mat vid 22:30 och somna efter de, sov till halv 6!! Fick mat och sov till halv 9 :) fick mat igen och nu är klockan 10:40 och hon sover som en stock! Vilken lycka för mig :))

Jag ska gå upp ur denna sköna säng och in i duschen, måste göra mig iordning för att gå upp till bikbok, hela butiken 30% idag :) då kan man kanske hitta något kul.


Skor

Köpt två par nya skor idag¨, så nu ska jag förhoppningsvis inte frysa om fossingarna i vinter. Båda skorna är nämligen fodrade och super sköna! Nu fattas bara ett par uggs så är mina fötter nöjda :) Skulle sitta fint med en gosig jacka också, jag har en varm och skön, men kan ju va kul och ha en till att variera med, eller hur? :)






Maaaaat nu

När korven blir hungrig så ska hon ha mat på en gång, inget annat! Så nu har hon fått mat, ska bara klä på henne så ska vi gå ut och vänta på P :)


Ski

Godmorgon :)
Lillan sover i babysittern och jag ska försöka ordna till facet med lite smink för om ett tag kommer P och hämtar upp oss, vi ska till Ski för att lämna tillbaka ett par byxor som var trasiga (okej dom va inte trasiga men nu är dom! Spruckna i rumpaaaan, hihi) och kanske kommer vi hem me ngn extra påse också? :) nej nu är de bäst jag snabbar mej innan hon vaknar och ska ha all min uppmärksamhet ;) som hon SÅ gärna får, Pöss


Nelly

Beställde en klänning igår från Nelly,
har ju inte fått den än så vi får se hur de går med den :)

Har ju planerat att gå ut och på juldagen så då kan de ju va bra att ha något och ha på sig, men känner jag mig själv rätt så ångrar jag mig i sista stund och tar något helt annat!


Kalas

Iafl 1 av oss som är kalasfin :)


Nattrutiner

Det man hellst vill är ju att sitt barn ska sova hela natten! Eller iafl jag som är så trött om nätterna att jag ibland på morgonen inte har en anning om vilka tider eller hur många gånger hon åt under natten?

Men oftast ser de ut som så att hon får mat vid ca 23 tiden strax innan vi går och lägger oss, och då har hon varit vaken fram och tillbaka under kvällen, har liksom inga rutiner på hur mkt el lite hon sover på kvällarna, ibland somnar hon redan vid 21 och sover tills vi lägger oss i sängen ..
Sen vaknar hon nästa gång vid 03-04 tidn för mat och ny blöja, somnar om direkt och vaknar nästa gång mellan 07-08.. efter den matningen brukar hon få komma över till oss för annars vil hon inte somna om, men då sover vi till ca 10 :) Vilket mamma är otroligt glad för!

Så på natten äter hon med ca 3-4 timmars mellanrum.. men de kan variera, inatt fick hon mat vid 23 och vakna inte förens 05, de är ju 6 timmar och för ett par nätter sedan fick hon mat vid 21 somnade och vaknade inte förns 03:30 nästa gång :) Så hon har ju sovit 6-7 timmar mellan gångerna som mest :) Hur får jag henne och sova så jämt?

Alltså jag ska väl inte klaga, men jag längtar så sjukt mycket efter att få sova hela nätter! Men då är de endel som säger, "haha, de kommer du få vänta flera år på" ... de kan väl inte stämma? kanske på några få? men inte på min bebis, hon ska sova hela nätter snart :D




en oranege liten prinsessa i rosa och pyamas

God Middag :)
Här hemma är vi igång, lite sent men vi är endå igång, Livia ligger och gymmar och jag har städat :) Ska hoppa in i en dusch strax, ska bara få lillkorven och slumra till.

Senare idag blir de lite försenad födelsedags lunch hemma hos Lindholm! :) Får se hur duktig jag är på att uppdatera under dagen? :p


Min korv har fått ett nytt hårband som vi testa igårkväll,
tyckte det passade SÅ bra till pyamas! ;)

Så ser de ut som om hon har oranget hår :p
då passar de ju dessutom perfekt med rosa :D haha


Söndag

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev här, men nu som först tar jag mig tid till det :) Har inte velat nörda massa dator när man har fin besök av Linda!

Som vanligt så har jag varit jätte dålig på och ta kort vilket är väldigt synd med tanke på att kort säger en hel del och jag som är så dålig på att skriva får liksom inte fram det jag vill att ni ska ska få se. Helgen har iafl mest bestått av mys i soffan :) Men vi har även hunnit med lite shopping både här i Jessheim och i Oslo, ätit god mat och kollat tv, Idol finalen som helt rätt person enligt mig vann!! ;)

"Lilla Livet Livia" som Linda skulle sagt,
här i sin nya katt outfit som hon fick av Binda ;)
image description


Mjaauuusigt
image description

Tack för en jätte bra helg :) PUSS


-

Hello! Jag kan medela redan nu att ni behöver inte förvänta er så mycket rörelse här under helgen, jag har ju nu fått besök av Linda :) Hon är en vädigt krävande person så kommer inte få många minuter till övers :P hehe nej då, men jag brukar alltid glömma bort bloggen när jag har besök :) Hon stannar tills på söndag :) :) Puss

Lite stressad

Om 30 minuter kommer Madelene och hämtar mig och Livia, vi ska träffas 4 arbetskollegor :) 2 av oss har fått barn och dom andra två väntar barn i februari. Alla är hemma från jobbet så då ser vi till och träffas lite endå :) Jag är färdig, men Livia ligger fortförande och sover inne i sovrummet, så jag måste väcka henne och klä på och fixa, usch gillar inte och väcka henne när hon sover så gott, men nu måste jag ju :/ Vi får höras senare :)

Snö

Igårkväll så började det falla snö, ganska så ordentligt, så idag när Livia och jag skulle till läkarn (efterkontroll) så var de inte helt lätt och komma fram med vagnen då dom plogat lite halv dåligt.. Men fram kom vi och de gick bra hos läkarn :) fick recept till nytt preventiv medel så de inte blir sådär jätte tight mellan barnen, vill nog vänta liiite till :)

Nu sitter vi i soffan, Livia äter.. Vi väntar på att P ska komma hem, våran favorit!


Sömntuta!

Den här lila korven passar på och njuta ordentligt nu när hon får ha mamma och pappas säng helt för sig själv :)

Hon kommer oftast över till oss efter att hon fått mat vid 7 tiden och mamma är för trött för att gå upp med henne, då somnar hon oftast om med en gång :) och som ni ser så blev de en lååååång sovmorgon, still sleeping !


Sola



Nu har jag precis kommit hem från en stund i solaritet, gud vad jag njuter när jag ligger där :) De är så skönt! Inte så ofta jag går och solar, men någon gång ibland är det så skönt, så nu är jag aldeles varm och trött i kroppen, en dusch och sen mys resten av kvällen är de min kropp klarar av :D


Julkort

I lördags tog P och jag oss tid och fixa lite med julkort, vi visste ju inte hur lång tid de tar med posten osv så vi skickade iväg dom samma dag, och nu verkar de som om dom har kommit fram :) Det blev ju mkt roligare och skicka julkort när man hade de finaste julkort som går och få tag i :)


Lunch

Idag har Livia och jag varit och ätit lunch med Angelika och Johanna :)
blev en runda i affärerna, men inte så mkt shopping.


Johanna och Livia får stå för modellande på bilderna :)






Tomten är far till alla barnen

... Ser vi på just nu :)


Tröttisar

Nu som först har 1av oss fått på sig kläder iaf :) vi vakna kl 10!! Hur skönt som hellst, nu är vi full laddade med energi. Får se va vi gör idag?


2 advent

Hellojs,
inget inlägg här förens nu.. vi har mest varit hemma idag, iafl fram till kl 16, då kom Johanna hit och vi promenerade upp till sentret (stavas med S på norska). Nu fram till jul så har dom öppet på söndagar 14-19, i vanliga fall är ju alla butiker här i Norge stängda. På vägen hem stanna vi och handla och när vi kom hem lagade vi lite mat :) det blev oxe, diverse grönsaker och sås.. Potatisgratäng fanns de också men de får inte tjockisar äta :p  

Nu blir det beck, sett den massa gånger men kan nog se den en gång till :) pöss


Trötta

 

Nästan direkt efter programmet "så mycket bättre" somna både jag och Livia. Så mysigt när hon somnar på bröstet :)
Vaknade vid igen 23:50, oj! Men så skönt. Gav Livia en flaska mat och sen gick vi in och la oss i sängen, jag i min och Livia i sin. Hon somnade med en gång men jag ligger här jätte pigg!!
Kollat fb och alla bloggar jag har under favoriter, nu finns de inte så mkt mer och se... Jag får väl försöka sova, kommer ta tiiiiiid! Gonatt

Livia på soffan innan vi somna :)

 

 


Så mycket bättre




Ikväll blir det Livia och jag igen, i soffan tillsammans med de här artisterna :) Det är Laleh som är i fokus ikväll.
Personligen tycker jag Laleh är jätte bra och mysig, så tror de blir bra.

Innan de ska min karl och jag fixa lite god mat,
det blir Tikki Masala och en god sallad :)


Lite liten

...och lite grinig!
Idag har inte varit Livias bästa dag om man säger så, inget som är bra, mamma och pappas famnar går en stund men de är inte helt bra det heller?

Vi testade och lägga henne under babygymet, jag vet att hon är för liten för och ligga och slå och tycka det är kul, men då fick hon något och kolla på :) Ibland fick hon till en liten viftning med ena armen och då rassla det till i det där gymet och det var ju intressant dock förstår hon ju inte hur hon ska få till dom där viftningarna med armarna, speciellt inte på beställning :)


Snö

Imorse kom den första snön för iår.. inget som la sig men endå ganska stora flingor :)


syns nästan inget alls, men Livia satt och spana in snön


Tidig morgon

Fortfarande mörkt ute, Livia och jag sitter i soffan och har tänt i spisen :) morgonmyser, jag försöker få henne trött så vi kan sova/morgonmysa vidare inne i sängen med våran älskling P!


Ciao bella


Hemma

Nu är vi hemma och jag ska plocka undan här hemma så man bara kan läga sig på soffan och inte tänka på ngt :) Fredagsmyset börjar alltså snart! Dock ska P iväg och jobba ikväll igen, men han får vara med en stund iafl. Hoppas ni får en fin kväll :) puss


Hungriga

Nu är vi klara och jätte hungriga :) blev några små påsar med lite bas plagg, inget speciellt men sånt som går åt.

Glad och se pappa igen :)


Påväg

Inpackade i bilen hela lilla familjen, Livia och jag följer med pappa på jobb, så medans han jobbar i butikerna så shoppar vi :)

Livia deckade innan vi ens hade satt oss i bilen :p


Godmorgon

Ligger här med en glad nakenfis :) hon "pratar" för fullt och sprattlar som bara den! Vi ska gå upp och se om årets julkalender är något och ha, fast inget slår väl Sunes jul, mysteriet på greveholm och Pelle Svanslös? :p juste jag är 23 år nu, men Livia vill så gärna se, host host ;)