Slut på semestern

Imorgon går bilen tillbaks till Norge, då har vi spenderat 4 veckor i Sverige! 4 veckor med typ 5 riktiga soldagar, de är ju helt konstigt, förra året hade vi kanske 5 dagar utan sol, vilken skillnad! Och nu när man går in i Augusti
känns de som om sommarn är slut på riktigt. Så nu vill man nästan att hösten ska komma så man får mysa i Uggs, halsdukar och mysiga koftor :p


Här är en bild från 1 av de soliga dagarna, tror de var i förrgår,
ute i mormor och morfars sommarstuga :)


Det blir bättre uppdatering när jag är tillbaks i Norge igen :)

Norge

Nu på semestern har inte jag varit den som följer nyheter direkt, men igår satt vi klistrade framför tv och dator för att följa det som hänt i Oslo och Utöya, fy va hemskt! Sänder en tanke till alla berörda och anhöriga!

Nu är de inte långt kvar tills vi ska tillbaka till Norge, ca en vecka kvar på semestern! Har en del saker som ska hinnas med innan de, det blir alltid så stressigt sisa veckan för man kommer på en massa saker som ska göras som man igentligen skulle gjort för länge sen men som man glömt bort.

Igår var jag hemma hos Thess på förmiddagen och fika på munkar och myste med hennes två små gullungar, efter de vart de grillning och kortspel hemma hos Agneta, Patriks mamma. Sen åkte vi vidare till Sahara med Sanna, Ricke o Kira och åt och drack lite för att sedan avsluta kvällen hemma hos dom på altanen med kortspel och åska! ;)

Ikväll blir det iafl Grillning (igen) med kubb och krocket hemma hos Sanna och Richard.. Linda och Niklas kommer också så de ska bli kul :) Nu hoppas vi att vi slipper åska och regn bara :)

Eftersom jag vaknade för 30 minuter sen så har jag inte hunnit äta någon frukost så de ska jag göra nu, ha de bra :) Puss

Pannkakslunch

Nu har jag precis kommit hem från en trevlig pannkakslunch hemma hos Linda, där var också Emma, Pär och 2 glada hundar :) Vart guidad runt i deras nya hus och det var verkligen jätte fint, nu får man ju ännu mer lust på sitt egna hus! Men en sak i taget kanske, vi tar de här med baby:n först :)

Var iafl jätte roligt att träffa tjejerna som vi pratat om i ett par år nu, så de var ju på tiden. Nästa träff blir väl till nästa sommar kan jag tänka mig :)


Uppdatering

Jag har ju semester och har därför inte lagt min tid på att sitta vid datorn och därav inte så mycket inlägg på bloggen, men nu har jag faktiskt inget och göra.. men nu har jag knåpat ihop 3 små inlägg :) så de får räcka för ett par dagar!
Skulle igentligen va påväg ut till Pär's stuga nu men jag har ingen ork i kroppen idag, har varit och lunchat på stan tidigare idag men mer än så blev de inte, somna med en gång jag kom hem igen.. men annars mår jag faktiskt riktigt bra.. har börjar blir lite trött igen, så som jag var i början, men de är kanske inte så konstigt ? Men jag är så tacksam över att jag inte har ont i kroppen, foglossning eller något annat problem :)






Vecka 29 + 4


Nu har de gått lite mer än 29 veckor, tiden går så fort bara 1/4 kvar :) Här har ni en dagsfärsk bild;


Akta Graco Logico S HP inkl Bas Lyon

Beställt från Jollyrom

Stockholm

Idag blev det Stockholm fram och tillbaka, det är ju så kul och åka bil :P nejdå, men patriks pappa är nu påväg till Bulgarien för semester så vi körde upp han till Arlanda .. Var uppe redan vid 07 imorse, kan inte minnas sist jag var uppe så tidigt?

Vi har ju kollat endel på blocket på barnvagnar, de är ju så sjukt mkt billigare än och köpa en ny, jag skulle aldrig köpa en använd vagn som ser använd ut och är ofräsch, men vi hittade en på blocket idag av en slump som vi fick med oss hem, så nu är de en sak mindre och tänka på tills bebisen kommer :) Blev en svart Babytravel amsterdam för 1000,- så hur billigt som hellst, så dom pengarna vi sparade på den blire de och köpa kläder för på torsdag i Norrköping, för jag måste ha lite nytt, har ju vuxit på mej endel..


Jordgubbar

MUMS, Linn och jag har varit på Vassbäck på självplock, med oss hem fick vi 3 kg jordgubbar :) så nu blir de och äta ett par stycken innan dom blir dåliga! Vet att min far kan äta jordbgubbar rätt så bra :b


Sjuk


Kul att jag har blivit sjuk, de började redan i bilen påväg ner till vvik, men igår trottsa jag och försökte nog va mer frisk än vad jag kanske var, idag är de väl sådär.. har varit hemma hela förmiddagen för att jag ska orka kvällen :) Vi ska på grillfest hos Nettan och Patrik mf !


Blöt och mysig bild från studenten



Västervik

Igår när patrik kom hem från jobbet så hade han bytt så han fick ledigt, så igårnatt kl 23:30 ca började vi våran 6 gimmars bilresa mot Västervik! Så nu är vi här och stannar hela Juli! Nu lagar pappsen lax och räk knyten och färskpotatis, så ska strax äta, sen blir de en sväng ner på stan och ta något gott och dricka, typ bubbelvatten :p puss!