31 mars

Mars månad strax slut, Gud va fort de går :) nu går de åt rätt håll, vår och sommar även om jag faktiskt ser fram emot hösten detta år. Idag när klockan var 19:30 så var det fortförande ljust ute, ljuset gör en så mycket piggare :) härligt! Efter inatt så har jag jobbat mer än halva jobb veckan, då är det bara helgen kvar sen ganska mycket ledigt nästa vecka.. Vet att jag ska jobba 1 natt, sen får vi se om de blir något mer i restaurangen? Puss

28 mars

Ligger och kollar på bigbrother, lite tråkigt när Rosa åkt ut, hon var ju trots allt ganska underhållande :p Var en sväng på stan förut, köpte sånt där senilsnöre till mina brillor, hittade inte mitt från förra året, sen köpte jag en vit stickad t-shirt också, kom på att det var sjuk länge sen jag köpte något i klädväg :) jag kommer inte på ngt iafl. Men jag ska fösöka snåla lite nu fram till sommarn, lycka till! :) Är så sugen på något hela tiden, åt precis morot o dipp :) men nu blev jag sugen på negerbollar o våfflor :P Inatt blir de jobb :) puss

27 mars

Världens bästa papps har födelsedag idag, ett grattis till dig!♥ Blev köttbullar o lite smått på Ikea igår, blev även en tur till Sverige för att fylla upp kyl o frys med god svensk mat ;) senare på kvällen kom Angelika, Sara, Johanna, Robban hit och vi ordnade till en fläskfilé i ugn med champinjoner och paprika, till de pressad potatis o sallad. Efter maten blev de dricka och utgång för endel :) en riktigt bra kväll, tack för de. Idag blir de slapp söndag med film, mat o mys.. Vi hörs!

26 mars

Vakna pigg o utvilad kl 07 idag :) ska gå upp och äta lite frukost, duscha och fixa mig för sen när hjärtat vaknar så ska vi till Ikea och köpa ett par grejer, jag har lovat Patrik att vi ska äta svenska köttbullar där också :) till kvällen får vi se vad som händer, puss

25 mars

weei, när jag vakna imorse så var jag glá för de att jag är ledig fredag, lördag och söndag, sen börjar jag inte förens 23 på måndag kväll, så lång ledig nu :) inte för att jag jobbat ihjäl mig på sistone men de är så skönt och va ledig, nu när de är vårväder ute också, hoppas de förblir så i helgen. Jag nyss in från en promenad :)

Våffeldagen idag, så vi har såklart ätit våfflor med glass, grädde och jordgubbssylt, Johanna kom titta förbi :) Men nu har dom alla (patrik, robin o johanna) åkt till jobbet, så min lediga fredag kväll får jag spendera med mig själv ... de ska nog gå bra, ska sova lite mer tänkte jag, sen har jag förberätt för mat jag ska göra sen, lax i ugn med en god kall sås och grönsaker :) sen är de säkert ngt på tv ikväll.

Imorgon har vi planerat och åka till Ikea, måste köpa en klädstång som vi kan hänga alla jackor på, helt fullt i hallen, så vi flyttar upp dom vi inte använder på vinden :p ser bara rörigt ut här nere ..

se u later .. pöss




23 mars

God morgon (för mig)
Fick sova 4 timmar denna gång, bättre än 3 iafl :) Känner mig just nu utvilad och pigg, men vet att ikväll vid 22 tiden när de börjar bli dgs för jobb, då är min kropp precis lagom sovtrött :P Har precis ätit en tallrik med frukt till frukost, Patrik köpte hem massa frukt och grönsaker häromdan, jag saknade verkligen de i Thailand!



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta en promenad bort till storsentret och köpa en del små saker som fattas här hemma så som hårspray, topps, en ny osthyvel, lite till kylen och kanske något litet litet till mig själv ;) Vid 4 kommer min älskling hem, nu när jag tänkte på han vart jag helt varm och skit kär, ååå han är bäst!! Puss

22 mars del 2

Somnade väl runt 11, klar vaken nu!! Varför får jag inte sova mer än 3-4 timmar efter varje natt jag jobbar?

22 mars

När jag loggar in på blogg sidan och ska skriva lite så blir de aldrig ngt inlägg, för jag har så långt mellan gångerna så jag vet inte hur jag ska formulera mig och korta ner allt? blir de lättare om man skriver oftare? Inte vet jag, men nu ska jag avsluta och publisera de här inlägget hur de än blir även om jag tillslut känner för att bara ta bort de :)

Har jobbat natt, åkte hem och sen körde jag patrik till jobbet, för jag måste ha bilden en sväng sen. Idag på jobbet vet jag att dom kommer ha och göra, massvis med människor som kommer va hungriga och vilja ha lunch, tror att det var typ dubbelt så mycket som vanlig dag med mycket lunch, hoppas de går bra för dom :)

Jag tänkte bara dra lite kort vad vi gjort på resan för er som inte vet, Vi började resan på en ö, koh lanta, de nämde jag i ett tidigare inlägg tror jag?! den ön passar perfekt och börja sin resa på, jätte lugnt och skönt där, men finns öven endel butiker och restauranger :) Där solade vi och bada mest, chillade på stranden med goda frukt drinkar helt enkelt ... gjorde en läskig utflykt på moppe till old town där de var en slagt festival.. jag gillar inte och sitta bak på moppen!! Har ju ingen kontroll :)









Efter 4 nätter på den ön tog vi färgan vidare till Ao nang, där hade ingen av oss varit tidigare så de var lite spännande :) Bodde på ett jätte fint hotell med super go frukost! I Ao nang befann sig även P & C's stora idol Petter, Inte Petter, Petter utan Petter Slasken och hans söt tjej. Så vi umgick endel med dom, fanns ett par andra sköningar på de här stället också. Vi hade tänkt och spendera 2 nätter här för att sen åka vidare till phi phi, men de slutade med 5 nätter och inget phi phi över huvud taget :) perfket! Var ute på en liten ö utanför som heter phoda island, tar bara 5-10 min med lång tail båt.



på den lilla ön hade dom matbåtar man kunde handla mat och dricka på,
typ baguetter, fried rice och frukt








Sista stället blev Patong, mer fart och fläkt! Shopping, gocart, pingpong show och goda baguetter från subway, ungefär så kan man väl beskria dagarna, en hel del sol och bad också :) Här trädda vi petter och frida igen! skriver inte så mkt mer, ett par bilder får ni, puss








14 mars

Hellu, nu har mer an halva tiden gatt! aker hem pa lordag, da ska vi sova en natt i sthlm innan vi aker tillbaka till norge. Vi har nu varit i Ao Nang 5 dagar, skulle igentligen inte va har mer an 2 tankte vi, men Patrik och Christian vart ju kara i blasken, sa de blev ett par extra dagar (: imorron aker vi till phuket ..


Idag och igar har vi varit ute pa poda island, haft as fin vader, har kommer nagra bilder (: puss








7 mars

Godmorgon, klockan ar snart 9 har (: Vi ska ner och ata frukost for att sen ga ner till stranden. Allt ar bra, och de ar jatte mysigt och va har, just nu p[ vi pa lanta ocean wiev



2 mars

Att en sketen liten körv kan smaka så j*vla gott, bäst blir de med ketchup o rømmedressing på, tryck in så mycket du kan på samma gång,MUMS!!!! Min frukost efter jobbet idag, nu ska här sovas :))