27 december

nu är de länge sen jag skrev något här men jag har varit på väg och skrivit flera ggr men avslutat ganska fort pga att det varit så mycket och skriva så jag inte vetat hur jag ska formulera mig! :)

har ju varit hemma i sådär 10 - 12 dagar och har ett par kvar .. jag känner att jag hunnit med det viktigaste som jag vill hinna med, det enda riktigt viktiga och jobbigaste vi har kvar nu är BIL, vi måste hitta en bil, jag kan inte leva utan bil, så nu har vi ett par dagar på oss och hitta något vettigt att åka i. patrik vill ha en mercedez för ensådär 300 000 och jag kan tänka mig ngt billigare för kanske en 50 000 så vi är inte riktigt överens där :) jag vill helldre köpa en fin bil lite senare.

idag är de skitkallt och jag har inte lust att ens gå utanför dörren, just nu håller jag på och tvättar som är de bästa jag vet, något annat som är kul är och bo i resveskan! nu är de frukost dax, ciao !



15 december

Precis hemkommen från jobbet, tog en extra natt när Trudemor blivit sjuk, om tio minutas kommer kenntha klättermus och ska köra oss till tåget i Lilleström, jag är färdig bara robin dom ska ta deo och sminka sig i 37 minuter, räcker de? ;) jo kanske.. Jag har laddat datan med film men tror kanske att jag sover större delen av resan, hoppas de så de går fort! Nejj nu ska ja åka, puss på puttes pung!

13 december

Idag är de lucia! .... och det enda jag kan tänka på är Sushi! Gud vad jag är sugen på Sushi! Johanna och jag ska käka lunch idag, igentligen på Jessheim, men jag ska försöka övertala henne om att vi ska åka till Lilleström och gå på Regit som är en asiatisk resturang och som tydligen ska ha jätte god mat!


11 december

nu är de klart! tar semester fr.o.m onsdag t.o.m 2e Januari :) Kommer till Västervik på Torsdag. Ska bli skönt med leedigt!




Idag tog jag mig en sömn på 12 timmar! Så jag har inte varit vaken så länge, men jag förstår inte hur jag kan sova så länge? när klockan ringer så är jag helt död, kommer verkligen inte upp! Har Scones i ugnen nu som jag ska ta till "frukost" nu innan jobbet ... Ikväll är de nog full rulle på hotellet, ca 300 gäster som äter julebord och dricker akehvit :)


Krisma förstod du den, FULL rulle på julebord? :)

10 december

jag är så jävla skit hungrig så jag inte vet va jag vill äta, åt spagetti och köttfärsås i förrgår, de va gött! igår var de inte så mycket som smakade :p men ikväll, vad blir de då? ska ja göra en köttfärsås kanske :) ? hehe

dom senaste kvällarna innan jobbet har jag haft parafise maraton, är på avsnitt 29 tror jag, så har nåra kvar nu.. tror jag blir klar lagom till finalen kanske, skulle ju va bra!

jobb på tisdag, efter de vill jag hem! funderade på att ta ett tåg hem den 13e men shit va dyrt och shit va tråkigt! så jag sitter på med Johanna och Patrik, hoppas dom vill åka typ på onsdagen :)

väldigt osamanhängade inlägg, men de är lite så ja känner ma idag! puss



9 december

Jag vill till Sverige, Væstervik till mina gosiga kompisar,
 Mamma, Pappa o Linn!! ♥ 

Om 5-6 dagar ær jag førhoppningsvis dær, saknar min ælskling också som jag næstan inte ser alls dom veckor jag jobbar natt, vi går om varandra helt eller så sover den ena medans den andre ær vaken.

kyss


2 december del 3

 

Jag laddade upp med grönsaker o dipp som jag skulle ha till filmen, men filmen har precis börjat och grönsakerna har varit slut i ½ timma, råka liksom käka upp de innan filmen! Nu har jag inte ens lust att kolla på filmen, så Patrik och Robin får kolla på den själva :) jag hittar roligare saker att göra på datan. Idag har jag fått till 3 inlägg så nu behöver jag inte blogga på typ 1 vecka :) blir kanske så också för nu i helgen jobbar jag!

 


2 december del 2

nytt i garderoben



2 december

bland de första bilderna på oss, jag minns de som igår, det vi hade då, det vi har nu.. jag är så otroligt lycklig med dig, vill bara ha mer! ♥





1 december

1 DECEMBER! jag är så otroligt glad över att den här höst gått så otroligt fort :) för fram till december är de lite tugnt, även om de är ganska långt kvar till sommarmånaderna så går de åt rätt håll nu känns de som, iafl i mitt hövve!

idag har jag sovit länge! men nu är jag igång, har en lasagne i ugnen, ska göra en god sallad till den också :) ikväll blir de tv och mys med tända ljus och kanske kanske ngt gott till de, puss!