stress

japp, har jag packat allt? ska jag ha med de här skorna också? den här klänningen? volume master? 5 el 2 bikinis? HALLÅ!! hjälp vad svårt de är och packa. men tror jag börjar närma mig slutet på denna packning och början på min semester :>

idag blir sista kvällen på jobbet med en massa fransmän kan jag tänka mig :) innan jag drar på jobbet ska jag bara blir färdig här, byta en tröja på bikbok, tömma kylen, äta tacos med angelica, saman, johanna och thomas här hemma, slänga massa skit och säkert tusen saker till, de är lite stressigt i mitt huvud!  



haaaj

ska bara börja med och säga att poker proffset har gjort de igen! typ iafl, på självaste midsommar tar jag och min champinjon prutte hem pengarna på poker bordet, bäst av sju liskom, stolta! :) vi bestämde oss för o dela när de kom till heads up!

va har hänt annars? Jo midsommar var trevlig! hade lite otur med vädret, himlen öppna sig lagom tills vi skulle njuta av all mat ute vid ett fint uppdekkat bord :p aja .. inte hela världen.

jag har jobbar frukost denna helg, lite jobbigt att stå opp 05:50!! men digg och komma hem 12:00! Igår efter jobbet vart de shopping, lite små saker.. senare på kvällen drog Johanna och jag till oslo för middag, där stöter vi på pridfestival, gud vad kul de är och glo på folk :)

idag efter jobbet har jag solat mej ute på gården, ätit ett päron .. hmm.. aaa. nu på eftermiddagen blev de cola och fotboll på hydranten med 3 gökar och sen mat på mirabell :) nu hemma igen och ska börja tvätta och packa .. har ju inte plats för allt i väskan, vad måste man prioritera bort ? puss


maurafallen

idag skulle de först va sol men de blev super molnigt, så vi sov typ halva dagen, vid klockan 15 kom vi hem från våran 75 minuters powerwalk, de var skit jobbigt! Kom hem, åt lite godis och mycke raggmunk mä fläsk, neee bacon.

ikväll har vi vatt på äventyr, synd att jag inte fick någon bild på det men vi var iafl vid maura fallen, en älv med vattenfall, super fint :) patrik näcka i bäcka och stod under vattenfallet och sånt, så himla cool kille :) jag blir så kär i han! påvägen hem stanna vi och snacka med ett par får, ni ser hon den stora mamman på bilden, hon va mamma till alla 3 lammen ... lammen hette tripp, trapp och trull, jätte söta! Klockan som mamman har runt halsen låter när hon rör på sig. hon kan liskom inte komma undan, man hör'na hela tiden..


nu ska patrik och jag äta körv me brö och se en beckfilm, ngt med öga heter den. vi snakkes! Juste, Coop obs har 40% på frukt och grönt och skitgoda reker! ha d!


hallå

Spanade in Vt's webcameror, nu vill jag till Västervik :)


vm

började med en räklunch hos Nina :) så gott, loff, majonäs, citron och räkor. Perfekt tjejlunch.. mysigt att träffas utanför jobb också. sen åkte jag vidare till Johanna och sola mig lite, hon började jobba vid 3 så ja tänkte åka hem och fortsätta min solning här hemma, men icke .. jag möts av en idrottsanläggning! Kan nog bli kul och ligga och kolla på ikväll :) han som bor här i huset brevid har föresten precis vunnit em i gymnastik, så de är nog flinke ;)


sun is shining

vaken tidigt idag, gud vad jag är morgon trött alltså :p  det var ett h*lvete att komma upp till klockan 9. Idag blir de lunch hemma hos en arbetskamrat Nina, ska bli kul och se hur den pedanta lilla damen bor :) sen blir det förmodligen och ligga ute i solen hela dagen! är ju ledig. ser ut  som om de kommer vara fint väder resten av veckan och de gillas. puss


shopping

Patrik shoppa massa fint idag, se de på TittaPåKlockan :) Han hittade lite till mig också ;)

Body Lotion/butter som luktar super friskt och gott, vill typ äta  


Han tycker inte jag har nog med väskor, så fick en till :)
och en leopard cardigan, tack



Förra veckan fick jag med mig lite hem också, men de är intryckt i garderoben ngn stan så de blir inte med på bild, men kommer ihåg att det var en randig oversize cardigan, en blommig tunika och lite smink :) ha de bra!


I like it

Ok. 18:00 ska jag va på jobb, efter ikväll är jag ledig 3 dagar :) sen peppar vi för 4 jobb dagar till och sen är de FERIE!! :) Lunchat och shoppat lite med prutte och johanna idag, vill ha mer!

Har börjar planera midsommar afton också, blir nog långbord med massa mat och eventuellt en stång här hemma, jobb tidli på lördagen så inte allt för många öl. men en nubbe till maten iafl :) puss

chill söndag

solat, chillat, grillat o pillat!


yesterday


Jentekveld

Jag och Johanna checka in på Quality 33, tog sen t banan till järnbanetorget för och möta upp Silje och Madelene :) Jentekveld på gång! Började med middag på nodee, asian cooking som jag rekomenderar! :) Sushin där var underbar! Efter sushin så fortsatte vi med huvudrätt, två timmars ätande och vi var mätta och goa!




Efter maten var det ganska mycket tid kvar till bion så vi gick in på någon liten mysig bar och drack frozen daiquiri's :) sen var vi redo för Sex and the city 2! Jag hade inga som hellst förväntningar på den eftersom jag hört både positivt och negativt om den, men jag tyckte helt klart att den var bra!! hade kanske väntat mig någon större händelse! Typ att Carrie skulle bli gravid eller så.

Efter bion letade vi febrild efter något kul ute ställe, de vi hade lust på var stängt denna torsdag, så de blev mer daiquiri's på Fridays ist. Sen vidare till ngt annat stället jag inte har en aning om var de var eller vad de hette, iaf super bra kväll! :)


 





Efter 4 timmars sömn gick vi som sombisar ner och åt lite god frukost sen upp på rummet och somna om bums! :p Nu är de dax för och klä på sig lite, för personalmöte/fest, bäst och ha kläder då tänker jag! puss


hand i hand

Det här är min nya älskling, så underbar!


lunch

jag har inte vatt vaken så länge, men jag är hungrig så jag börjar med lunch, omelett och sallad :) måste äta den fort så de hinner gå mer tid till nästa mål som blir när patrik kommer hem, då vill jag liksom va hungrig igen!



Annars idag så ska jag försöka med och hinna köpa ett par strumpbyxor, de hinner jag för de är ca 5 timmar kvar tills jag börjar, men frågan är om jag orkar.. jag fastnar juu här! Imorn är de torsdag 1 vecka och 1 dag kvar till midsommar som vi nog inte kommer fira .. men de är också sista dagen på jobb för denna vecka .. så de är liksom 3 dagars ledigt i helgen :) puss


Bergene melkesjokolade

Japp, testade en ny sjokolade idag, eller ny och ny, jag har bara inte smakat den.. den var verkligen inte go typ, tryckte i mig 100 gram lätt som en plätt men nää ingen slåt marabou!


Idag började jag jobba 06:30, då himla tidigt för mig som är så trött på morronen, fint när man slutar runt 4 tiden och det är strålande sool! :) vi drog en sväng på stan och så, hem och tände grillen!! nu blir de sängläge hela kvällen för jag är så sjukt mätt så kommer liskom ingen stans.. plus att gutterna kollar på äckel VM! pouss


all night

Jag längtar mest av allt till semestern i Västervik! men nu längtar jag till Torsdag också, då blir det Oslo, Sx and The City 2, Sushi och ev. övernattning på hotell, vilket innebär god hotellfrukost :)

Nu ska jag ta mig något och äta sen sova för imorn börjar jag tidigt. puss natta

16

imorse när jag vakna hade jag knappt någon röst :) jag tycker de är kul, att rösten liksom försvinner... den går lite upp och ner nu, ungefär som om jag är i målbrottet.

har lite ont i halsen också, så nu ska jag ta en varm dusch och sen ligga under täcket med en kopp te tills jag ska jobba!

16 dagar kvar till semester :) och juste, wobbin andersson har bursdag idag, grattis på dan!

Jag vill ha lördagsgodis!

en stor påse från gottebiten.

Timglas

jobb hela veckan denna vecka! skulle hellre va i viken nu, iafl imorn kväll :) miss u girls.
nitton dagar kvar <3


I love you all

Jag är så glad över att jag har haft turen och möta dom finaste människorna som finns! ♥





opassande låt men så lugn och fin, puss Ida


Helgen

Haft en super bra helg med Martina :)
Leah är så underbart söt, man kan liksom aldrig sluta titta på henne! Super snäll också, hon sover nästan hela tiden, vaknar bara när hon ska ha mat eller gjort ngt i blöjan. Hoppas de håller i sej :p




Annars har vi hunnit med och dricka lite vin, spela kubb med lite folk, sitta ute till sent på natten, äta sushi, sola, grilla och äta räkor :) Verkligen lite av varje. Emelie var med på lördagskvällen också, vilket var super trevligt! då bestämmde vi också att vi ska ha kräftskiva i augusti! hoppas fler av "tjejerna" kan delta då!

mums!


en liten snabb uppdatering bara :) puss

fin dag

nu har vi ätit en pölseomelett som martinas kille fixa,  ska snart ner på byen en sväng, köpa lite gott och dricka och ngt gott vi kan grilla ikväll :) då kommer emelie! leah är underbart söt!

de är en bit kvar

sitter på bussen till kristiansand, framme typ 21:40 liksom.


sol

Jag ska snart dra på mej jobbar kläderna och åka mot jobbet. De som känns lite är att varken Ida B, Linda, Krisma el Angelika kommer var där! Jag vet att jag har flera goa arbetskamrater men de är ju dom där 4 tjejerna jag jobbat mest med.. Annars känner jag mig iform för jobbet, precis ätit en taco sub från BigBite, den var go :)

Har legat ute i trädgårn idag och solat mig lite, druckit smoothie och läst bok, läsa bok är olikt mig men den är så bra!


kristiansand

Bokade precis biljetter till Kristiansand :) åker imron efter jobbet.
Då ska jag få träffa dom här puddingarna och en liten bebis! puss




i got a feeling

idag mår jag bättre, trött! men inget illamående och inget brunt!
försökte friska opp ma med en ordentlig dusch med peeling, rakning och allt de där..
färgen från spanien är de bara och säga bye bye till, bara åker av liksom,
är torr som en torr boll.

idag käka vi på mc donald bara för att vi inte orka med ngt annat och för att mc feasten är så go! Jag tänkte ta mig en nypa luft och handla, liksom två flugor på en smäll, men gud va jobbigt de var och vad varmt de är ute. köpte med mig jordgubbar hem som vi åt tillsammans med gammeldags vaniljglass, sommar feeling!

Imorn blir de jobb igen, hoppas de går bra och att jag liskom är ifrom igen! ha de, puss



skjut mig

vakna först vid 8 när patrik gick till jobbet och fick gå upp och spy, yoghurt från igår var de, inte lika god idag dock. sen somnade och vaknade nästa gång typ halv 11 av att jag får springa ut och spy och mår illa som faan! skiter nästan ner ma också. somnar om igen och vaknar halv 3, yes illamåendet är borta och jag dricker ett glas cola, då är de bara och springa på toa för att inte skita ner sa! va i helvete är de här?! sovit 14,5 timmar inatt och hela dagen igår också ju.. fortförande trött? hjälp ma!


Boring!


like a man

putte tar hand om mig när jag är sjuk! ♥