Status

Livia är fortfarande dålig, diarrér flera gånger om dagen. Hon vill dessutom så vill hon inte äta/dricka speciellt mycket. Vi var hos läkaren med henne tidigare idag, tog prover för att se att det inte var något annat med tanke på att hon haft diarré så pass länge nu. Men de var "vanlig" magsjuka. Så de är bara fortsätta försöka få i henne mat och dricka och ha henne hemma från dagis.
 
Jag åkte också på en släng av magsjuk igårkväll, de höll i sig till idad tidigt så nu är jag på bättringsvägen, har tillomed kunnat äta lite mat. Får tacka min fina kille för all service Livia och jag fått idag ♥
 

zara.com

        Beställde precis lite nytt till Livia, hon har igentligen kläder så de räcker och blir över, men det var rea på ZARA's nätsida, så passade på. Ett par skit coola leggins och en jätte fin leopard tröja med söta detaljer som jag faktiskt hållt i 2 gånger i butik men då varit stark nog och hängt tillbaka den,
men hallå 39,- kostade den nu, då får man får man ;) hehe                              
 
     
 
    
(tryck på bilderna för att se större)

Sjukstuga hemma hos oss

Förr förra helgen så hade Livia 40 graders feber, var frisk ett par dagar för att sedan få öroninflammation. Nu har hon kräkts och kissat med rumpan om varannat sen i fredags och håller på fortfarande, stackarn. När ska dett sluta? Eller kommer det aldrig sluta? Det är så typiskt att allt sånt här händer när Patrik el jag är själva med henne, jag prata precis med Patrik, han hade bytt i sängen 2 ggr och en spya i soffan (på en handduk som tur var) bara sedan jag åkte till jobbet för 2 timmar sedan. Man vill ju hellst va två som kan hjälpas åt när sånt där händer. Men aja, de som inte dödar dig, gör dig starkare.
 

Semester

Igår bokade vi (min lilla familj) en liten semester som vi ska på i mars, det blir en vecka på Teneriffa. Det ska bli riktigt skönt med lite värme, vi har ju den senaste veckan haft en temperatur på -20 ca. Vi ska åka tillsammans med min roligaste kompis jag har, Martina Mykkänen och hennes familj! Så himla kul!

jag tror att Livia kommer att älska de, vi kommer ju få ha koppel på henne hela veckan, får väl snart börja träna på de, precis som man gör med valpar när man ska lära dom gå o koppel. Selen i vagnen funkar nog också? ;) nej jag skojar faktiskt, de ska faktiskt bara bli kul och se henne där nere, hon älskar ju vatten, så vi satsar på en flytväst ist för koppel ;) haha 


Ville bara säga de, nu ska jag äta lite innan jag ska iväg till jobbet :)

Sneakpeak från hotellet,

 

 


slut på denna vecka

Veckan som var gick så otroligt snabbt, jag var ju ledig nästan hela veckan men endå hade vi något att göra hela tiden. Nu är jag inne på min jobbnatt nr 2 av 9, så antar att denna vecka kommer gå precis lika fort.
 
I lördags var jag, Patrik och Livia och lunchade på sentret. Vi skulle även passa på att reklamera min vinterjacka som hade gått sönder i dragkjedjan. Jag hade ju hoppats på att få en ny, men den modellen som jag hade fanns inte kvar, så jag fick ta en Fjällräven. Men är jätte nöjd med den också ↓
 
 
 
 
 Livia är frisk nu, så imorn ska hon få gå till dagis, ja de kommer hon behöva göra varje dag denna vecka då jag jobbar helt fram till söndag. Men jag vet att hon har de så bra där så de känns inte jobbigt. Vi får se när jag har tid att skriva nästa gång :) kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

måla hela världen

min syster kom på besök idag, vi testade julklappen livia fick av henne. livias pappa tyckte det var ganska kul och klädda ner henne, för allt de där har hon inte gjort själv :)


Öroninflammation

min lilla tjej har öroninflammation, var hos läkarn tidigare idag. det var inte populärt att ta stick i fingret, de var väl inget som var så kul där. så nu trycker vi i henne penicillin 3 gånger om dagen, usch.


filmtips

the impossible, kan va en av de bästa filmer jag någonsin sett .. hade tårar i ögonen genom hela filmen. en film som jag tycker alla borde se! filmen är verklighetsbaserd, vilket gör att de blir så mycket mer känslosamt.
se trailern nedan,
 
 
 
 

livias morfar

idag kommer min pappi (som han själv kallar sig) hit, livvans morfar! alltid trevligt med besök. jag har hållt på med tvätten, snart ser man botten på tunnan, wehu. nu ska jag skala lite potatis och börja panera torsk som blir dagen middag, såklart en massa sås också ;)

körde första passet på gymet igår, har ju haft juluppehåll i ca 3 veckor, men det gick bra, löpningen kändes kanske liiite tyngre men mina ben och min mage var nog som innan, dock världens träningsvärk idag, aoo. inget skönt att gå i trappor eller på toa.

livia verkade piggare idag, så hon är i barnehagen några timmar, imorn ska hon få va hemma med mig och morfar för att sen gå på fredags festen i barnehagen dagen efter.
 
vi hörs senare.
en trött Livia på soffan igår, här har hon också sin nya "browniekooos".. Hon har ju en likadan fast ett vitt får från serien "newbie" som hon älskar och har med överallt, men den här nya brownisen funkar nästan lika bra :)
 


feber

i helgen som var så hade livia feber, 40 grader.. söndagen blev hon bättre och igår helt frisk och tillbaka i barnehagen.
men idag verkar de som om den är tillbaka, inte lika hög men hon känns varm och är lite hängig. ska strax byta blöja och ta en temp.
idag vakna hon kl 07 men somna om med mig på soffan, till 09:30 sov vi. inte likt henne.

så idag blir vi mest hemma och tar de lugnt, ett träningspass har jag tänkt att trycka in på eftermiddagen, men mer än de blir de nog inte.

haha livia går runt och ropar på PA PA!!


måndag

 

ny vecka, som de ser ut nu så är jag ledig helt fram söndagskväll kväll. har börjat mitt nya schema, jobba en vecka/ va ledig en vecka. tror de kommer passa mig bra. 

jag, patrik och livia har i eftermiddag varit hemma hos håkon, karoline och lille pernille på middag, så kul att livia och pernille kan lekà ihop nu.. åldersskillnaden känns mindre så fort dom blir lite äldre :) pernille är så söt och hon påminner så mkt om livia när hon var mindre, gör exakt samma ljud. 

 

just nu ligger jag på soffan, gluttar lite på idrotts galan, men bara lite för så himla kul är de ju faktiskt inte?! tror jag ska spana resor ist, för de är kul och de är jag expert på! :) haha


buster vill inte vara tyst

livia fick en hund i koppel i julklapp, buster heter han. han vill inte va tyst, hær gør jag och Livia ett førsøk till och få honom tyst..
 
 
jag vet jag kunde valt finare ord till buster, men de tyckte inte Livia var lika kul. Kvaliten på videon ær helt kass men de før att min iphone ær desamma. puss

hello ..

inte skrivit här på ett bra tag, men ser att det är ett par tappra personer som inte ger upp och fortfarande går in på min blogg varje dag. så jag ska fixa lite med sidan och börja skriva lite igen, jag tycker ju att det är så kul och kunna gå tillbaka i mitt lilla arkiv och kunna se vad jag tidigare gjort (dåligt minne?), så skriver faktiskt lite för min egen skulle också :) ses snart igen.