Valborg

spenderades till en början i mitt hemland sverige tillsammans med Jojo och Silje ;) charlottenberg, ingen fin stan men en massa god mat inhandlades, fann meg en tröja på bikbok også! svart och fin, tänkte nu till våren kan de ju va feint med ngn kul färg ju :p höhö

just nu i denna stund är /vi i Oslo hos frasse, han med broren "aoh hah lavah lah lah bah". Han lagar arabisk mat till oss :) ska bli spännande, jag gillar ju mat med 100 olika kryddor och sånt :) MUMS. Blir ingen alkohol idag, jag luktar bara på grejerna, bara lukta inte smaka ...


Här är han, kungen på arabisk mat! :)


grill

Kirrat en wiktig grill idag och invigt den. så jävla niceigt gott det var, grillade kyckling, lax och grönsaksspett :) åt för resten av veckan. fasse är här på besök, de är alltid trevligt.. wobba är är också, men de är inge ovanligt ju. nu sitter vi och kollar på massa kuliga klipp på youtube. nu ska jag bara fortsätta av att va ledig :) PUSS



ledig torsdag :)

tror ni jag blev besviken när jag först vaknade klockan 9 imorse, när de liksom är min första sovmorron på SJUTTON dagar!? hjälp vad rädd jag var för och inte somna om, men jag lyckades och somna om till 11 iafl :) patrik ligger och sover fortförande, han är inte klok ju..

nu håller jag på att koka mej två ägg som ja tänkte ta till frukost, sen ska jag nog ta hand lite om mig själv, färga håret, fixa naglar, ansiktmask osv :) idag ska jag bara ta de lugnt och va hemma hela dagen, de ser jag verkligen fram emot! en sån dag någon gång ibland är helt ok! Ngt jag mer ser fram emot är och lägga mig och kolla på två paradise avsnitt jag missat och ikväll bella & tyra show :) hörs senare. puss

hör mig!

tack gud för tacon! tack gud för tzatzikin! de har du gjort bra, de du också lyckats med är och ge min man halsfluss, dock inte lika omtyckt! snälla låt pencilinet värka och gör han frisk! jag vill ha min friska prutte.

nu ska jag fortsätta sova som jag gjort hela kvällen, jag är liksom den där trötta typen, torsdag - söndag är jag ledig efter ett visst x antal dagars jobb, då går jag i ide, ha en trevlig valborg. puss

välkommen till klubben kissma.

padda

jag är svettig och sådär julröd i ansiktet, fy va jobbigt de är och röra på fläsket!

jag ska ta en lång dusch med inpackning, de behöver mitt hår, sen tänkte jag ta på mig morronrock och tofflor och toffla lite med min kille, göra ngn god kvällsmat, smoothie och varm macka, men jag har ingen macka! kanske scones?

vet ni, igår var pernilla wahlgren på vårat hotell, eller vårat jobb :) så coolt ju, hon var söt och liten och lite sliten.. hon var där med pappsen och henens söta son theo :)

nej nu ska ja in i duschen, puss

ett par W

nya vanan här hemma nu när jag jobbar dag är och sova ett par timmar efter jobbet, idag vart de ca 2 timmar tillsammans med pato, så svårt att komma upp ur sängen sen då, kunde tänka mig att sova för natta liksom.. men kom upp tillslut och dammsuga och hängde tvätt vet ni! Middagen har liskom blivit lite förskjuten idag men snart blire kjøttboller, potet og saus, de är grejjer de!

igår var de häng med grannarna :) de var kalas! grekisk pyttipanna, tzatziki och en heldel vin för endel :p men jeg liker colan bedre jeg! 

nej nu ska ja wulle bolller, wida, wobbin och winda dere har glemt noe hær uppe. puss

widans låt går på repeat, Darius & Finlay feat. Nicco – Do It All Night - Michael Mind Radio Edit

lördagseftermiddag

Haaaaj! jobbat och sen hunnit med stan med Johanna .. köpte ma minneralpuder för halva priset, vilket kap! sen köpte jag tant strumpor, nu vet svarta tunna, som strumbyxa men bara fötter, ett linne och en svart tröja :) de fanns massa fint men kände mej inte iform för att prova massa idag..

nu är jag hemma lite medans Johanna solar, sen ska jag hem till'na och kolla hennes nys lya, hon har fått iordning nu säger hon :) nästan. sen ska jag ta en powerwalk hem och hoppas på att ngn liten enstaka karlori ramlar av :p haha sen sova och imorn jobbe tidli :) krut och sprut


fredagsmys

japp, idag är det fredag och alla har fredasmys, så de har jag också haft med ma själv! kom hem ngn gång efter fem och gick raka vägen och la mej, patrik skulle ringa och väcka mig klockan 19, så ja ställde inget alarm.. det var bara de att patrik ringde 20:45 så lite av mitt fredagsmys försvann liksom där eller igentligen inte, de var väldigt mysigt och sova också! när ja vakna så var jag hungrig och då åt jag värsta fredagsmiddan, "indrefile av oxe, amadine potet, portvinsaus, bacon surtet asparges" GOTT! sen har jag legat i soffan och kollat på bella & tyra show och andra avenyn.

snart kommer min karl som är denbästa i hela världen, då ska ja äta lite på han och sen sova :) puss


Smoothie och macka

idag har jag haft en så skön dag! först jobb mellan 07:30 - 15:30, sen åkte jag hem och sov nästan 2 timmar och det var så underbart skönt. vaknade och städa min gardrob, tvätta och var borta på rimi, och nu sitter jag här och äter kvällsmat, äggmacka och hallon/banan smoothie och samtidigt som jag sitter hör bloggar och äter så kollar jag på norska paradise hotell. 

efter paradise ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och läsa bloggar och grejjer som jag följer :) puss

godnatt

när man går upp tidigt om dagarna så blir man tröttare på kvällen :) så nu ligger jag i sänegn och ska sova, hoppas patrik kommer hem så jag kan få en godnatt puss! 

ikväll tog jag cykeln hem, de är så härligt och cyjka tycker jag ( i nedförsbacke) så jag lät robin som jag tog sälle med hem cykla för att han också skulle få känna på känslan, då upptäckte jag den sköna känslan och gå, så då gick jag hem och robban cykla :) hehe

puss


Godmorgon

underbar morgon! vaknade helt utvilad kl 12, ganska nyss :) gosade lite med patrik men den orkade jag inte ligga kvar, gick upp och tröck på en masin tvätt och plocka ned disk. Solen lyser idag också! 3e dagen :) så vårigt.

idag ska vi grilla här hemma! premiär liksom, de ska bli gott gott.. vi ska grilla kyckling :) sen göra en god sallad, mums.. jag är ledig idag, och imorn.. de är lite skönt :) sen resten av veckan jobbar jag 07:30, de blir en liten utmaning, jag som är så trött på morgonen :) nej nu ska jag marinera kyckling. puss

Flyttat

Hela dagen igår gick åt till att flytta och städa! Verkligen hela dagen höll vi på, gud va saker vi har dragit med oss :p som tur var så var det bara en trappa upp vi flytta, men de känns som om man gick i den där jäkla trappan ett 1000 tals ggr. Men ÄNTLIGEN är vi klara och på plats, känns skönt, man kan säga att vi uppgraderat oss ett par steg.


Helvetet in the basement så att säga






idag vaknade vi upp till sol! 17 grader var de i solen här på gården, de är härligt, ska visst va det imorn också :) söndag är vi lediga, då ska de bli molningt igen, men nu ska vi inte sura över de, snart kommer sommarn på riktigt.

Sweet


Let's rock

rubriken på detta inlägg är nog bara prutten som förstår ironin i :) det är meningen också!

okej, här hemma så är de kaos, packat ner nästan hela köket och hela badrummet, så nu sköter vi inte hygienen och äter ingen mat längre, inte förens imornkväll eller på torsdag, haha nej då men de mesta är iafl nerpackat .. jag flyttar nog upp allt en våning upp på torsdag tror jag..

patrik ringde för en liten stund sen från jobbet och undra om jag ville ge bort min vakt på söndag och vara ledig tillsammans med honom, och de är självklart jag vill. så på söndag ska jag och bubbeknubbe ha mysdag!! hoppas på sol :) kanske blir årets första grillning då? det får vi se.


här är en gammal bild från en gammal grillning med inte världens bästa väder <3



Lång bilresa

efter en lång biltur är vi nu tillbaka i norge :) vi har ätit super god mat, potatisgratäng, kött, sås och sallad! så nu ligger vi bara i soffan med varsin dator och kollar de man inte hunnit med i veckan när man varit hemma i viken.. småkollar lite på johan falk filmen också, sett den förut men går att se flera gånger :)

bilresan idag gick bra, vi åkte med faouzi och carro också, fast dom i egen bil :) vi stanade på Ikea i karlstad och åt köttbullar och handlade lite små saker, sen delade vi på oss och dom körde mot oslo och vi mot jessheim.

i övrigt har jag inte så mycket att skriva, veckan i viken har varit super!! men tiden har gått så jäkla fort. men har iafl fått tid med mina nära och kära <3




Mjjauuuu



Vi ligger i soffan och kollar beck med varsin pizza!!


Långfredag

denna dag ska vara lång och tråkig, för idag är dagen dom spika fast jesus på korset tror jag? iafl var det en lång dag för jesus just idag för många år sen.. 

för mig är dagen också lite lång känns det som, jag vet inte alls vad jag ska hitta på? jag hoppas att Lojsan inte har ngra planer för ikväll och om hon har de hoppas jag att jag är inplanerad! :) Nu ska prutten och jag göra lite nytta som att deklarera och sånt.. vi är verkligen vuxna nu, på riktigt, puss!

Fint hår

håret blev bra, klippte en bra bit på längden och tjockade ut det lite med hjälp av löshår. så nu är de inga slitna toppar kvar längre :) annars idag har de inte hänt sådär super mycket, hjälpt pappa med och packa lite, var på systemet och handla grejer till helgen så de räcker !!

sen blev det kvällsmat med lillasyster, sen kom även pappa och käka lite :) dom har åkt nu och jag har tagit ett bad och kollar på blåsningen, ska bara ha en skön hemmakväll ikväll, får se om P sällskapar lite senare :) puss


Internet

Godmorgon!
äntligen funkar internet här hemma hos mammsen, vi har varit utan i 3 dagar, känns som en vecka :) men nu är de tillbaka iafl, så ja ska kolla ifatt alla bloggar och facebook.. vid 11:45 ska jag ner på stan för att klippa och fixa med håret och efter de blir det och hjälpa pappa med och flytta, han har precis sålt sitt super stora hus, så vi kommer nog hålla på hela dagen!

Igår gick patrik och jag upp tidigt, redan vid 8! då var det dags för massage :) gud va skönt de var, behövdes verkligen också. sen var det födelsedags middag hemma hos hans föräldrar han pappa fyllde år, gott. sen så fixade vi med 100 kilo tvätt och jag hann och umgås lite med sanna, thess och louise på kvällen :) en trött kira också såklart.. puss puss