Julkort

I lördags tog P och jag oss tid och fixa lite med julkort, vi visste ju inte hur lång tid de tar med posten osv så vi skickade iväg dom samma dag, och nu verkar de som om dom har kommit fram :) Det blev ju mkt roligare och skicka julkort när man hade de finaste julkort som går och få tag i :)


Kommentarer
Miriam säger:

ÅH vilket fint julkort!!! Jag vill oxå! Men vi har världens sämsta kamera som bara tar suddbilder inomhus. Bara utomhus som det blir skarpt, och inte skönaste vädret att fotografera lillan ute i heller. Men men..får se hur vi gör, kan ju inte vänt ahur länge som helst heller :)

Måste bara fråga en personlig fråga,ihopp om att du svarar. Ifall du fortfarande ammar? Såg nämligen att er sötnosa drack flaska på någon bild. Jag ammar ännu och börjar bli liiite trött på det (om man får skriva så utan att någon tar illa vid sig) Är väl inte direkt trött på själva amningen i sig utan mer det faktum att hon blir/är så beroende av mig och enbart mig och att hennes far aldrig kan mata henne. Hon verkligen avskyr flaska och tutte är det enda som duger så man vill ju inte direkt tvinga på något heller. Vad ville jag med hela detta långa babbel, jo mest veta hur ni gick till väga, om det var svårt med flaskan och är Livia lika superduper mammig som Isa är? Min lilla envisa tjej.. haha

2011-12-06 | 22:09:47
Bloggadress: http://bambissyrra.blogg.se/
Tessan säger:

Gud så fin hon är Ida och Patrik..:) verkligen ett jätte fint julkort...:) de finaste jag har set...:)

2011-12-08 | 18:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback