Nattrutiner

Livia har länge sovit i sin säng, men rutinerna har ändrats. Från början så var hon med oss sovande el vaken ute i soffan tills vi gick och la oss och då la vi henne i hennes säng. Klockan kunde va hur sent som hellst.

Efter ett tag så somnade hon inte av sig själv ute på soffan längre, vi fick vagga henne på armen till sömns och försiktigt lägga in henne i sin säng runt 21.

Sen en kväll när vi inte längre kunde vagga henne till sömns längre så testade vi att lägga henne i sin säng och att vi låg i våran och låg där tills hon somnade, de blev en ny rutin ganska fort och funkade nästan jämt.

Ikväll la vi henne i sängen med en flaka välling och gick sedan ut när hon hade ätit upp, 2 ggr har vi varit inne och stoppat in nappen och nu verkar de som att hon faktikt sover? :) Vi får se hur detta går.

(gammal bildd)
image description


Kommentarer
Camilla - Vardagslycklig säger:

Jag tycker det är lätt att man som förälder bara "antar" att barnet fungerar på ett speciellt vis för att dom gjort det under en period. Men grejen är ju att dom utvecklas så himla snabbt så helt plötsligt kan ju något som inte alls fungerat fungera, och tvärt om. Det är ett evigt testande :)

2012-03-21 | 21:27:39
Bloggadress: http://vardagslycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback