Galning

Första natten sedan Livia föddes som hon har varit klarvaken i över 2 timmar, ja den natten var inatt! Gud vad bortskämd man är med och få sova känner jag nu. Dock var de inte hennes fel att hon vakna, för när klockan var ca 03:30 inatt så vaknar vi alla tre utav att någon står utanför vårat fönster och bankar, jag fattade typ inte vad som hände men P går upp och kollar ut igenom fönstret, och där står en kille och har brytit av vårat skafft på soppborsten och slår med det på våran ljuslyckta?! P går ut men då är han redan borta, men han möter en annan man ute som redan har ringt polisen för han har sett honom dra ut brandslangar och slå sönder speglar på bilar mm.  Vilken galning, han sov iaf inte hemma inatt utan polisen tog honom med sig, bra de!

När allt de där var över så hade vi en pigg unge som inte hade lust och spmna om, låg och prata och skratta i 2 timmar! Man kan ju inte bli sur på världens goaste unge! Hon spydde ner sig och var inte det misnta trött, så de blev en dusch kl 5 imorse, och vid 6 tiden somna vi om, äntligen :)

Nu är Livia och jag vakna, P sover en liten stund till. Här snöar det för fullt och är nästan mörkt ute, ingen sol iaf. Så vi t'nder i brasan och massa ljus och myser :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback